Hlavní navigace

Pět milionů na vývoj vlastní aplikace. Sen nebo realita?

23. 10. 2014

Sdílet

 Autor: Master Internet
Máte v hlavě nápad na mobilní aplikaci? Díky inkubátoru brněnské hostingové společnosti Master Internet mu můžete vdechnout život. Lídr v poskytování cloudových a datacentrových služeb vyčlenil na vývoj a podporu nejlepší mobilní aplikace pět milionů korun. Výherci soutěže o nejinovativnější aplikaci navíc vyplatí sto tisíc v hotovosti.

Master Internet hledá do svého inkubátoru neotřelé nápady na aplikace určené k distribuci jak firemním zákazníkům, tak i široké veřejnosti. Do soutěže o nápad na mobilní aplikaci využívající cloudového zázemí se do konce listopadu může přihlásit prakticky kdokoliv. Stačí mít v hlavě jasnou představu o inovativní mobilní aplikaci pro platformy iOS nebo Android. Softwarová divize Masteru vám ji pak pomůže uvést na trh a do vítězného nápadu je ochotna investovat až pět milionů korun. Nápady budou posuzovány z hlediska uplatnění, technické realizace a výnosnosti. Soutěž je určena autorům doposud nerealizovaných projektů. Kompletní znění pravidel soutěže ve formátu pdf je ke stažení zde (link na www.master.cz/download/pravidla-souteze-nejlepsi-aplikace.pdf).

Jak vyhrát?

  • V hlavě mám nápad na mobilní aplikaci pro chytré telefony či tablety
  • Znám cílovou skupinu zamýšlené aplikace a problém, který uživatelé řeší
  • Umím vysvětlit, čím je aplikace výjimečná
  • Nejpozději do 25. listopadu se zaregistruji na soutez@master.cz
  • Počkám a možná se dočkám i pozvánky k osobnímu představení aplikace
  • Pokud budu nejlepší, získám 100 tisíc korun v hotovosti a až 5 milionů na vývoj a 30% podíl v nově vzniklém společném podniku

Šance pro všechny nápady s potenciálem

A co se stane, pokud zrovna váš nápad odbornou porotu nepřesvědčí o vítězství? Bez ohledu na celkové umístění v soutěži stále máte šanci na zisk finanční podpory. Master Internet plánuje investovat do všech nápadů, které porota vyhodnotí jako smysluplné. „Chceme podporovat všechny projekty s potenciálem na úspěch. Investorskou smlouvu proto nabídneme i autorům, jejichž aplikace nezvítězí,“ říká provozní ředitel společnosti Filip Špaček.

Nemáte nápad, ale přesto chcete stát u zrodu špičkových mobilních aplikací pro globální trh? Softwarová divize Master Internet aktuálně znovu rozšiřuje tým vývojářů a programátorů mobilních aplikací. Více informací k nabízené pozici jsou k dispozici na www.master.cz/kariera.

 

příloha_ovladnete_sva_data

O Master inkubátoru

Master Internet se na českém serverhostingovém trhu pohybuje již více než patnáct let a postupně se vypracovala do pozice předního hráče na poli serverhostingových služeb. Na počátku léta letošního roku zahájila svou činnost i nová softwarová divize společnosti. Spolu s novou divizí působí i Master inkubátor, jehož ambicí je podpora a akcelerace vznikajících projektů na poli mobilních aplikací.

Byl pro vás článek přínosný?