Hlavní navigace

Za registraci .eu domén cloud server

28. 4. 2014

Sdílet

 Autor: © rangizzz - Fotolia.com
Registrací domény začíná pro mnoho lidí jejich podnikání na internetu. Po prvním nadšení ale přichází mnohdy i zklamání.

(PR článek)

Forpsi CloudRegistrací domény začíná pro mnoho lidí jejich podnikání na internetu. Po prvním nadšení ale přichází mnohdy i zklamání. Vysněná národní doména je už obsazena. Mnohé možnosti nabízejí v tomto směru .eu domény.

Při registraci .eu domény je pravděpodobné, že původní plány nebude nutné měnit. Česká slova, nebo slovní spojení, která jsou v národní koncovce již obsazena, jsou s koncovkou .eu stále na výběr. Navíc je možné je registrovat i s diakritikou, takže překážkou nejsou ani české háčky a čárky. Pro podnikání ve více státech není potřeba starat se o několik národních domén - jediná .eu doména pokryje celou Evropskou unii. A protože evropské domény mohou registrovat jen subjekty se sídlem v EU, na Islandu, v Lichtenštejnsku a v Norsku, jsou také určitou zárukou důvěryhodnosti projektu.

Péči o .eu domény se vyplatí svěřit osvědčeným registrátorům. Největší registrátor .eu domén v České republice – FORPSI, vám ke každé nově zaregistrované nebo prodloužené .eu doméně přidá kredit,  který můžete využít na provoz služeb FORPSI Cloud.

Není náhodou, že bonusy získanými za registraci nebo za prodloužení .eu domén společnost INTERNET CZ (která pod značkou FORPSI nabízí také webhosting, serverhosting a housing) obrací pozornost zákazníků právě směrem ke cloudovým službám. Cloud totiž odpovídá současnému trendu: Investovat do hardwaru se už nevyplatí, lepší je spolehnout se na poskytovatele internetových služeb, kteří se ve svých datacentrech starají o moderní hardware, investují do něho a nabízejí k využití nekonečné možnosti cloudové infrastruktury.

Novinkou z rodiny služeb FORPSI Cloud, vhodnou i pro ty, kteří s podnikáním na internetu začínají, je nabídka cloud serverů řady SMART. Čtyři předem definované varianty virtuálních serverů šetří čas i peníze. Nabídka SMART serverů začíná již na měsíční ceně 125 Kč bez DPH.

Cloud servery SMART splňují požadavky zákazníků na kvalitní službu za přijatelnou cenu. Škálovatelnost jejich konfigurace sice není tak široká jako u varianty cloud serverů PRO, nicméně výběr mezi čtyřmi hardwarovými konfiguracemi je dostatečný pro nastartování vašich projektů.

FORPSI Cloud server SMART

Forpsi Cloud

Použitá technologie postavená na virtualizačním serveru VMWARE, serverech DELL PowerEdge R620 s SSD disky dává dostatečnou záruku rychlosti této nové služby. Hypervizor VMWARE s podporou vytváření snapshotů je ideální pro použití SMART serveru jako testovacího prostředí či pro menší projekty nebo uživatelské aplikace.

Výběr mezi více datacentry při zřizování cloudových služeb z administračního rozhraní otevírá možnosti pro vytvoření geograficky oddělených řešení používaných např. pro zálohování.

Seskupování serverů a balancování výkonu mezi nimi je vlastnost obecně spojovaná s nákladnými realizacemi IT infrastruktury. U FORPSI je však podporována i u nejlevnějšího SMART cloudu.

příloha_ovladnete_sva_data

Registrace .eu domén u FORPSI je dobrá volba. Rozhodně se vyplatí. Třeba i vás může kredit získaný za .eu domény inspirovat k otestování cloudových služeb. A také k poznání, že bez rychlosti, jednoduchosti, spolehlivosti a cenové efektivity cloudu si podnikání na internetu už neumíte ani představit.

 

Byl pro vás článek přínosný?