Hlavní navigace

Canon představuje novou řadu vysokorychlostních multifunkčních A4 zařízení pro malé a vytížené pracovní skupiny

22. 9. 2011

Sdílet

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představil novou řadu vysokorychlostních multifunkčních zařízení (MFD) formátu A4, která zvyšuje produktivitu v malých a vytížených pracovních skupinách. Řada imageRUNNER 1700 nabízí vysokorychlostní černobílý tisk ve formátu A4 a propojení se softwarem Canon uniFLOW pro správu tisku a skenování umožňuje efektivně monitorovat náklady a zvyšovat bezpečnost práce s dokumenty.

Řada imageRUNNER 1700 nabízí vysoce výkonný tisk s rychlostí 30 až 50 stran za minutu a vytvoření první kopie přibližně za pět a méně vteřin. Robustní a přitom kompaktní design disponuje zásobníkem až na 2300 stran, takže uživatelé mohou tisknout velmi dlouho bez doplňování papíru.

Řada imageRUNNER 1700 má jednoduchý a intuitivní design, vylepšené uživatelské rozhraní, velký 5,7” dotykový displej a přívětivé menu. Rozhraní lze také upravit, aby uživatelé mohli ovládat zařízení z jakékoliv pozice. Uživatelé mohou také imageRUNNER 1100přímo tisknout z USB flash disků a na přenosné disky také skenovat.

Nová řada imageRUNNER 1700 je ideální pro kancelářská prostředí, která potřebují kompaktní multifunkční černobílé zařízení jako alternativu k velkým multifunkčním strojům. Nová kompaktní A4 řada je také kompatibilní s Canon eMaintenance a iWMC (iW Management Console). Administrátoři i poskytovatelé služeb tak mají snadný přístup k informacím o zařízení v reálném čase a mohou maximalizovat provozní čas a snížit náklady na vlastnictví.

Kompatibilita uniFLOW s jakýmkoliv zařízením z řady Canon imageRUNNER ADVANCE umožňuje tisknout a digitalizovat dokumenty ze všech multifunkčních síťových zařízení s funkcí „My Print Anywhere“. Funkce autentizace uživatelů a zabezpečený tisk pomáhají udržovat citlivé obchodní dokumenty a data v bezpečí. Kompatibilita s uniFLOW také pomáhá IT manažerům účinně řídit náklady spojené s tiskem přes klienta pro sledování nákladů  a umožňuje podrobné sledování a reportování.

„Trh černobílých zařízení formátu A4 rostl v 1. čtvrtletí 2011 o 27 % v porovnání se stejným obdobím minulého roku. S řadou imageRUNNER 1700 vstupuje Canon do nového a rychle rostoucího odvětví vysokorychlostních zařízení. Naslouchali jsme našim zákazníkům a vyvinuli novou řadu, která obsahuje tři rychlá a spolehlivá zařízení s množstvím užitečných funkcí. Tato multifunkční zařízení jsou ideální pro malé a vytížené pracovní skupiny, které chtějí zvýšit svou produktivitu,“ říká Matthew Wrighton, Marketing Manager, Office & Light Production, Canon Europe.

Řada imageRUNNER 1700 má certifikát Energy Star* a spotřebu pouhý 1 watt v režimu spánku.

Řada imageRUNNER 1700 zahrnuje modely imageRUNNER 1730i, imageRUNNER 1740i a imageRUNNER 1750i a nabízí také volitelné kompaktní doplňky pro dokončovací práce, včetně sešívání a řazení až 50-ti listů, které zvyšují produktivitu práce.

Řada imageRUNNER 1700 bude v prodeji na evropských trzích od října 2011.

Poznámka
* Typical Electricity Consumption (hodnota TEC) = metoda používaná k testování a porovnávání energetické účinnosti zařízení zpracovávajících obraz, která se zaměřuje na množství elektřiny, které zařízení obvykle spotřebuje za běžného týdenního provozu.

O společnosti Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.

Byl pro vás článek přínosný?