Hlavní navigace

Canon představuje všestranný stolní skener pro vytížené kanceláře

19. 10. 2011

Sdílet

Canon Europe, světový lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představil kompaktní a přitom všestranný stolní skener imageFORMULA DR-M140. Novinka je vhodná zejména pro vytížené kanceláře a pracovní skupiny.

DR-M140 je kompaktní skener s designem ve tvaru písmene U. Na výšku měří méně než 10 cm, takže se pohodlně vejde do zásuvky ve stolu.

imageFORMULA DR-M140 navazuje na úspěšný model Canon imageFORMULA DR-2580C a využívá stejně spolehlivý systém podávání papíru. Robustní podávací mechanismus zajišťuje přesné zpracovaní i smíšených dokumentů. Dráhu dokumentu lze zvolit podle zpracovávaných dokumentů, takže si skener poradí s formátem A3, dokumenty dlouhými až 3 metry nebo identifikačními, kreditními nebo embosovanými kartami.

„imageFORMULA DR-M140 vychází z oblíbeného skeneru DR-2580C. Kompaktní design a pokročilé funkce usnadňují rychlé, přesné a spolehlivé skenování. Novinka je určena především pro náročné a decentralizované skenování v malých a středních firmách nebo pracovních skupinách velkých společností. imageFORMULA DR-M140 je atraktivní díky svému designu i funkcím,“ říká Jiří Jedlička, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ.

imageFORMULA DR-M140


DR-M140 je robustní skener, který umožňuje zpracovat až 6000 dokumentů za jeden den, a je tak ideální pro větší zakázky. Ultrazvuková detekce dvojitého podávání odhalí podání více listů

papíru při dávkovém skenování. Uživatelé mohou pomocí tlačítka dvojitého podání (DFR) tuto detekci podle potřeby vypnout a pokračovat ve skenování, což je užitečné například při skenování obálek nebo dokumentů s nalepenými poznámkami.

DR-M140 skenuje barevně rychlostí až 40 str./min. nebo 80 obr./min., a to i při vysokém rozlišení 300 dpi. Vylepšená přesnost rozpoznávání dat v dokumentech a OCR aplikace umožňují podnikům rychleji identifikovat například čísla zakázek nebo jiné informace a dokumenty díky tomu zpracovat rychleji.


Skener obsahuje řadu pokročilých funkcí, jako je automatická detekce barev, detekce orientace textu, automatická detekce velikosti stránky nebo přeskočení prázdné stránky. Tyto funkce zvyšují přesnost skenování a efektivitu práce.

Součástí balení je i profesionální software CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office a Kofax VRS. Nástroje usnadňují dávkové skenování i skenování samostatných dokumentů. Skener lze také přímo propojit se SharePoint. DR-M140 umožňuje skenování do různých formátů, včetně oblíbeného formátu PDF-A pro dlouhodobou archivaci, a také skenování do PowerPointu.


Skener imageFORMULA DR-M140 bude poprvé představen ve Francii na Salon du Document Numerique a v prodeji bude od listopadu 2011.


O společnosti Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese www.canon-europe.com.

 

příloha_ovladnete_sva_data

imageFORMULA DR-M140

Canon imageFORMULA DR-M140.

Byl pro vás článek přínosný?