Hlavní navigace

E-mail na vlastní adrese je dnes už nevyhnutelnou potřebou každého podnikatele a živnostníka

3. 7. 2012

Sdílet

 Autor: © Rafal Olechowski - Fotolia.com
Možná používáte internet a počítač ve své profesi jen okrajově, právě proto je potřeba si včas uvědomit, že e-mailový kontakt na vlastní adrese (správně doméně), může být vaší významnou konkurenční výhodou.

E-mail na vlastní adrese (doméně .CZ) zvyšuje vaši důvěryhodnost, a protože se lépe pamatuje, i pravděpodobnost, že vás vaši zákazníci dokáží zkontaktovat. Podtrhuje také význam a důležitost vaší značky – vedle konkurenta s  e-mailem na free-mailu bude váš záznam ve vyhledávači nebo katalogu působit dojmem zavedené, stabilní a profesionální firmy.

Přejít na profesionální řešení vašich e-mailových schránek je dnes velmi jednoduché. Na trh přichází produkt Extra Mail od společnosti ACTIVE 24, který může elegantně vyřešit provoz vašich e-mailů. Po dobu letní akce je k němu navíc zdarma registrace domény .CZ, která je tou nejlepší volbou nejen proto, že lokalizuje váš business do prostředí České republiky, ale hlavně proto, že lidé, kteří vám budou psát, jsou zvyklí za tečku v adrese e-mailu koncovku .CZ automaticky přidávat.

Proč byste měli o Extra Mailu vážně uvažovat?
Za opravdu nízké provozní náklady (od 49 Kč/měsíc*) získáte lepší kontaktní adresu v doméně .CZ a s ní řadu dalších výhod:

-    Tolik místa pro e-maily, kolik potřebujete, od 1 do 50 GB (1 GB za 49 Kč/měsíc)
-    Neomezený počet schránek ve vaší doméně (počet schránek neovlivňuje cenu)
-    Naprostou volnost v tom, co bude před @ (schránka PETR@freeemail.cz je zpravidla obsazená, ve vaší doméně je vždy volná)
-    Nonstop zákaznickou podporu pro vaše e-maily – dovoláte se kdykoliv
-    Spolehlivost a komfort - e-maily ve vlastní doméně .CZ u specializované hostingové firmy automaticky znamenají také poskytovatelem garantovanou dostupnost elektronické pošty, zálohování, ochranu prosti spamu a samozřejmě e-maily bez reklamních sdělení
-    Vlastní adresu v doméně .CZ, díky které:
o    jste nezávislí na poskytovateli služby - adresy vašich e-mailů už nemusíte nikdy měnit
o    jsou vaše e-mailové adresy snadno zapamatovatelné a na vizitce konzistentní např. s adresou webových stránek
o    registrace domény .CZ zdarma  po dobu letní akční nabídky**
-    V ceně je navíc i možnost aktivovat ve vlastní doméně jednoduchý web, vaši  on-line vizitku - Superstránku,

Nebojte se změny
Pokud byste měli obavy změnit adresu, na které jsou vás vaši zákazníci a přátelé zvyklí kontaktovat, klidně je hoďte za hlavu. E-maily z původní (free-mailové) adresy si můžete nechat přeposílat na novou e-mailovou adresu. Jakmile z ní začnete na došlou poštu odpovídat, postupně vám všichni budou psát na e-mail, který uvádíte na vizitce, v katalogu, případně na webu.

Službu Extra Mail v doméně.CZ poskytuje společnost ACTIVE 24, která má dlouholeté  zkušenosti s provozem internetových služeb – registrací domén a profesionálním hostingem.

*Ceny jsou uvedeny bez DPH
**doména .CZ je v ceně pouze po dobu letní akční nabídky, jinak registrace stojí 179 Kč/rok bez DPH

Byl pro vás článek přínosný?