Hlavní navigace

Nezávislá organizace BLI ocenila Canon za inovace

8. 2. 2012

Sdílet

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, získal 6 cen „Pick“ a jedno ocenění za výjimečnou energetickou účinnost při udílení prestižních cen nezávislé organizace Buyers Laboratory LLC (BLI). BLI ocenila podnikové produkty na základě výsledků náročných testů.

Canon i-SENSYS LBP7680CxCanon získal ocenění „Pick“ udělovaná v zimě v následujících kategoriích:

  • Canon imageFORMULA DR-M160 získal ocenění „Výjimečný dokumentový A4 skener s rychlostí 50 až 70 szm“. Nejvýkonnější a nejrobustnější skener společnosti Canon získal cenu za excelentní manipulaci s médii, nižší než průměrnou cenu za jeden sken a snadno použitelný design.
  • Kompaktní a univerzální stolní skener Canon imageFORMULA DR-M140 získal ocenění „Výjimečný dokumentový A4 skener s rychlostí 30 až 49 szm“ za svůj design, který poskytuje vynikající manipulaci s médii a volitelnou cestu dráhy dokumentu (včetně dráhy ve tvaru písmene „U“ a přímé dráhy), což by slovy Joe Ellermana, senior testera organizace BLI, „mělo být standardní, kdykoli je možné“.
  • Canon imageFORMULA DR-C125 získal ocenění „Výjimečný skener pro pracovní skupiny s rychlostí 20 až 30 szm“. Ultrakompaktní stolní skener získal ocenění za spolehlivost, kompaktní design a možnost pracovat s širokou škálu gramáží a formátů a za výkonný software, který umožňuje snadné použití skeneru.
  • Vysokorychlostní ultrakompaktní přenosný skener imageFORMULA P-215 získal ocenění „Výjimečný mobilní skener“ za výborně řešené skenování karet, excelentní manipulaci s médii, možnosti ovladače a kompaktní rozměry.
  • Canon i-SENSYS MF8380Cdw získala ocenění „Výjimečné barevné multifunkční A4 zařízení pro malé a domácí kanceláře“. Kompaktní laserové multifunkční zařízení získalo ocenění za intuitivní ovládací panel a funkce pro zabezpečený tisk, které jsou dostupné pouhým stiskem jednoho tlačítka.
  • Canon i-SENSYS LBP7680Cx získala ocenění „Výjimečná barevná A4 tiskárna pro malé pracovní skupiny“. i-SENSYS LBP7680Cx je první z řady laserových tiskáren, která je postavena nové architektuře platformy Canon imageRUNNER ADVANCE. Laserová tiskárna kompatibilní s platformou MEAP získala ocenění za možnost vytvořit plně integrované řešení, včetně multifunkčních zařízení i klasických tiskáren.
  • Canon imageRUNNER ADVANCE C2020i, výkonná barevná A3 multifunkce, získala ocenění za šetrnost k životnímu prostředí. Organizace BLI zařízení testovala důkladně 2 měsíce.
  • Canon imageRUNNER ADVANCE C2020i získala ocenění „Výjimečný přínos v oblasti energetické účinnosti“ za spotřebu energie o 49 % nižší, než je průměr. Organizace BLI zdůraznila především velmi úsporný režim spánku.


Canon imageRUNNER ADVANCE C2020i„Canon během udílení zimních cen ‚Pick‘ potvrdil sílu svých technologií a zobrazovacích řešení napříč celým portfoliem,“ říká David Sweetnam, šéf evropského vývoje a výzkumu, BLI. „Existuje řada oblastí, ve kterých má Canon velmi silnou pozici. Například multifunkční zařízení Canon jsou dobře známá pro energetickou účinnosti a naše testy prokázaly, že tato pověst je oprávněná. Všechna zařízení byla testována po dobu dvou měsíců v laboratořích BLI a testy potvrdily vysokou odolnost a inovativní funkce.“

„Všechny naše produkty spojuje snaha splnit přání a potřeby zákazníků. U našich produktů klademe důraz na jednoduché použití, šetrnost k životnímu prostředí a zvýšení efektivity podnikání. Jsme nadšeni, že organizace BLI ocenila sílu našich produktů od stolních skenerů až po multifunkční zařízení a laserové tiskárny,“ říká Paul Rowntree, European Product Sales Marketing Director, Canon Europe.

Pro více informací o zimních oceněních „Pick“ organizace BLI navštivte stránky: http://www.buyerslab.com/

Byl pro vás článek přínosný?