Hlavní navigace

Sapphire: řešení Digital Point of Sale pro společnost Sedao

11. 11. 2013

Sdílet

Sedao je přední britský dodavatel systémů pro digital signage. Pro svůj projekt potřeboval přehrávač médií malých rozměrů, který si poradí se všemi současnými video- i audioformáty, obrázky, fotografiemi, živým TV vysíláním, RSS, zpravodajskými kanály, HTML i formátem Flash.

Pozadí

Sedao je přední britský dodavatel systémů pro digital signage. Prodejce
mobilních telefonů Phones4U se sídlem v Británii si vybral pro svou maloobchodní síť právě řešení společnosti Sedao, protože splňuje nároky špičkové technologie klientů Phones4U (výrobců mobilních telefonů), a to za ekonomicky příznivou cenu. Klíčovou součástí řešení Sedao pro Phones4U bylo mini PC SAPPHIRE EDGE HD.

Situace

Pro projekt Phones4U potřebovala společnost Sedao přehrávač médií malých rozměrů, který si poradí se všemi současnými video i audio formáty, obrázky, fotografi emi, živým TV vysíláním, RSS, zpravodajskými kanály, HTML i formátem Flash. Běžně používané produkty neměly takovou kombinaci výkonu a funkcí, aby mohly požadavky projektu uspokojit.

Sapphire - Sedao

Řešení

Společnost Sedao si vybrala EDGE HD mini-PC jako přehrávač pro 800 instalací připojených k reklamním displejům v síti prodejen Phones4U po celé Británii. Hlavními přínosy přehrávačů EDGE HD byla v tomto případě cena, možnost přehrávat HD video (v libovolném formátu dodaném klientem) a integrovaná bezdrátová síť LAN, která umožňuje příjem obsahu z internetu přes WiFi hotspot v každé prodejně. Jako záložní řešení podporují přehrávače EDGE HD také automati cké nahrávání videa z pamětí USB fl ash, aby prodejci mohli zákazníkům prezentovat reklamní materiály i v případě výpadku spojení přes WiFi.

Výsledky

Po úspěšném nasazení přehrávačů EDGE HD v síti Phones4U rozšířila firma Sedao svou nabídku systémů pro digital signage o řadu mini PC EDGE HD od společnosti SAPPHIRE. „Díky řadě mini PC EDGE HD od společnosti SAPPHIRE můžeme zákazníkům nabídnout přehrávač signage, schopný podávat obsah vysoké kvality v mnoha formátech za velmi příznivou cenu,“ prohlásil David Oades, g enerální ř editel Sedao Ltd.

 

Sapphire Mini PC EDGE-HD

  • S možností připojit paměť USB
  • Přehrává všechny současné video a audio formáty, obrázky, fotografie, živé TV vysílání, RSS zpravodajské kanály, HTML, Flash a další
  • Obsah lze rychle aktualizovat vzdáleným přístupem přes WiFi
  • Systémy založené na podnikových verzích Windows nebo řešení založená na systému Linux
  • Nízké pořizovací náklady

 

příloha_ovladnete_sva_data

Další informace naleznete v PDF dokumentech zde a zde.

 

Byl pro vás článek přínosný?