Hlavní navigace

Veracomp se stal distributorem Novicomu

1. 9. 2015

Sdílet

 Autor: Veracomp + Novicom
Řešení AddNet od Novicomu poskytuje nástroje pro správu, monitoring a zabezpečení sítí. Novinka v portfoliu Veracompu má přinést synergický potenciál ve spojení s řešeními od společnostní Invea-Tech a Fortinet.

Distributor s přidanou hodnotou na poli síťové bezpečnosti a telekomunikací Veracomp oznámil uzavření distribuční smlouvy se společností Novicom, která je výrobcem nástrojů pro správu, monitoring a zabezpečení sítí. Díky využití vlastních technologií dosahuje nadstandardní bezpečnosti a provozní spolehlivosti a to i v rozsáhlých distribuovaných sítích. Jeho klíčovým produktem je unikátní řešení AddNet, integrované DDI/NAC řešení, které přináší nový rozměr v oblasti efektivní správy a bezpečnosti rozsáhlých sítí. Unikátní integrace výkonného L2 monitoringu, správy IP adresního prostoru, vysoce spolehlivých základních síťových služeb (DHCP/DNS), řízení přístupu síťových zařízení (NAC - 802.1x/MAC autentizace a autorizace) a spolupráce s aktivními prvky, umožňuje radikálně zjednodušit procesy správy sítí a přitom významně povýšit jejich bezpečnost a provozní spolehlivost.

 

„Pozorujeme, že naše klíčové řešení AddNet, nemá na českém trhu, ale ani v zahraničí, přímou konkurenci – je to jediný integrovaný DDI/NAC nástroj pro správu rozsáhlých sítí. Rozhodli jsme se proto využít této výhody a dále rozšířit naši partnerskou síť. Místo oslovování jednotlivých partnerů, jsme však dali přednost dohodě se zkušeným hráčem na trhu distribuce s přidanou hodnotou – Veracompem. Věříme, že společně přesvědčíme o výhodnosti řešení Novicomu řadu zkušených partnerů Veracompu, především těch se zaměřením na sítě a IT bezpečnost. Jsme přesvědčeni, že DDI/NAC řešení AddNet může být velmi zajímavé komplementární řešení v portfoliu Veracompu. Očekáváme, že spojení našeho unikátního řešení, společně s vysokou kvalitou poskytovaných služeb Veracompu při péči o partnery, se v krátkém horizontu příznivě projeví v dalších nárůstech prodejů Novicomu“, říká Jindřich Šavel, obchodní ředitel společnosti Novicom.

 

„Nově podepsaná spolupráce s Novicomem je unikátní především v tom, že doplňuje řešení postavené na našich dalších produktech, a sice Invea-Tech a Fortinet. Společná integrace těchto tří výrobců v jedno bezkonkureční řešení přináší zákazníkům zvýšení pružnosti při řešení bezpečnostních incidentů v celé podnikové síti a beze zbytku naplňuje koncept aktivní bezpečnosti sítě”, říká k novince v portfoliu Tomáš Barta, Brand Manager společnosti Veracomp, který je zodpovědný za obchodní rozvoj všech zmíněných značek na trhu.

 

O společnosti Novicom:

Český softwarový výrobce, který zaujímá významné postavení v oblasti počítačových sítí, bezpečnosti a komunikací. Zaměřuje se na vývoj a provoz řešení pro monitorování a správu rozsáhlých sítí s důrazem na vysokou míru bezpečnosti a provozní spolehlivosti. Novicom se od konkurence odlišuje především využíváním originálních technologií a postupů, které mu dovolují realizovat vysoce sofistikovaná řešení s širším rozsahem funkcionality.

 

příloha_ovladnete_sva_data

O společnosti Veracomp:

Jedná se o mezinárodní firmu působící jako VAD v 16-ti zemích světa, česká pobočka byla založena v roce 2009. V produktovém portfoliu pak klade tato společnost důraz především na IT bezpečnost. Management společnosti staví své obchodní úspěchy zejména na rozvoji lidského potenciálu a spolupráci všech jejich zaměstnanců na společných cílech. Mezi hlavní hodnoty společnosti patří např. spolehlivost, profesionalita, flexibilita a čitelnost.

Byl pro vás článek přínosný?