Hlavní navigace

Coffeebreak: Regus – Obliba sdílených pracovních prostor stoupá

9. 10. 2017

Sdílet

 Autor: IDG
Rozhovor s Karlem Pelanem, ředitelem společnosti Regus, o potřebách firem, potažmo jejich zaměstnanců flexibilně měnit pracovní prostředí podle momentální situace.

Workshopy, pracovní skupiny, školení, prezentace nebo projekty, nad nimiž se potkávají pracovníci z více oddělení jedné společnosti či zástupci dodavatelů. Situací, kdy je třeba změnit obvyklé korporátní prostředí, přibývá s tím, jak se mění těžiště byznysu. I pro něj je stále důležitější kreativita v návaznosti na nové informační a komunikační technologie. A klasický formát kanceláří není podle manažerů vždy vyhovující.

Právě tyto požadavky mají podle Karla Pelána, country managera globální společnosti Regus pro Českou republiku a Slovensko, jsou stále častější. A doplňují tak obvyklou klientelu sdílených, servisovaných kanceláří Regus. Patří mezi ně menší společnosti, manažeři a obchodní zástupci trávící značný čas na cestách nebo nezávislí podnikatelé, poradci, lektoři či školitelé, vyžadující reprezentativní prostory pro své klienty.

Právě flexibilita je jedním z klíčových pojmů na trhu práce a její organizace. Projevuje na pracovních poměrech a komunikaci ve firmách, kdy hlavně mladší zaměstnanci nebo dodavatelé vyžadují větší volnost a neformálnost i v pracovním prostředí.

Poptávka po tomto typu pracovních prostor vychází rovněž ze strany freelancerů mimo obvyklou byznysovou sféru. Také jim budou např. určené kanceláře Regus v Rosmarin Business Center v pražských Holešovicích, které mají dlouhodobě pověst jedné z nejprogresivnějších a nejvíce kreativních čtvrtí metropole. Na ploše více než 1200 m2 vznikají standardní privátní kanceláře, stejně jako vzdušné coworkingové prostory a zasedací místnosti. Celková kapacita dosáhne až 150 uživatelů.


O společnosti Regus

příloha_ovladnete_sva_data

Regus je největším poskytovatelem flexibilních pracovních prostor na světě. Provozuje síť 3000 center v 1000 měst ve více než 100 zemích a poskytuje služby 2,3 miliónu zákazníků.

Více informací naleznete na webu www.regus.cz.

Byl pro vás článek přínosný?