Hlavní navigace

Kdo je mezi TOP 30 IT osobnostmi?

21. 12. 2015

Sdílet

 Autor: IDG Czech Republic
Vydavatelství IDG připravilo již čtvrtou publikaci TOP 30 IT osobností. Zajimá vás, kdo se v ní letos objevil?

Jednorázový projekt TOP 30 IT osobností z jednoleté květinky vyrostl v opečovávanou víceletou rostlinku, která neustále budí zaslouženou pozornost. Ta se projevila i stovkami hlasujících na webu Computerworld.cz v nominační anketě.

Je pozitivní zprávou, že se v tuzemském IT neustále něco zajímavého děje, když jsme už čtyřikrát po sobě dokázali nalézt třicítku osobností, které si zaslouží svůj profil v této publikaci.

Loni jsme jako novinku zavedli už zmíněnou veřejnou nominaci do ankety a hlasování o jednotlivých nominantech. Letos zvítězil s více než trojnásobným počtem hlasů než druhý v pořadí technický ředitel společnosti Sitel Miloš Schlitter. Jeho profil ale v publikaci nenajdete, Miloš Schlitter se svého místa vzdal s tím, že mu pracovní vytížení nedovolí účast. Poděkoval alespoň všem, kteří ho nominovali.

Letošní novinkou je otevření ankety slovenským kolegům. Přece jen jich existuje řada, kteří mají nárok se v naší TOP 30 objevit, nehledě na to, že dostali také plno hlasů. Naopak mě mrzí, že se v anketě neobjevilo více žen, ale snad se to příští rok změní.

Každé vybrané osobnosti jsme věnovali půlstránkový profil, kde jsme se ji snažili pro vás co nejlépe vystihnout. K řazení profilů jsme použili osvědčenou metodu abecedního pořadí.

příloha_ovladnete_sva_data

Součástí přílohy je několik článků na personálně‑informačně‑technologická témata.

Celou přílohu si budete moci od pondělí 21. prosince v elektronické podobě stáhnout zde (11 MB).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku