Hlavní navigace

Přichází kognitivní éra. Co může přinést právě vám?

17. 5. 2017

Sdílet

 Autor: IBM
Co se skrývá za názvem kognitivní systémy? Jak kognitivní technologie přetvářejí různé typy odvětví -- od maloobchodu až po bankovnictví -- a jak vám mohou pomoci k získání lepších výsledků v rychlejším čase? Přesně na tyto otázky odpoví akce Watson Summit Prague 2017, která se koná 25. května 2017 v pražské Galerii Mánes.

Digitální transformace je právě nyní horkým tématem mezi firemními lídry a IT manažery v každé sféře trhu. Rychle se měnící technologie vystřelují přes noc startupy do výšin, přičemž boří zavedené postupy lídrů.

Digitalizace není žádnou novinkou. Firmy se však ptají, jaký je další pokrok v technologiích a zda se s ním budou moci seznámit a využít dříve než jejich konkurence. Odpovědí jsou kognitivní technologie a jejich čas právě nastal!

Díky Watsonu je pro IBM velice jednoduché implementovat kognitivní technologie v organizacích všech velikostí. Co dělá Watson unikátní, je skutečnost, že může využít informace z neskutečně velkého množství dat rychlostí blesku. Tyto informace zahrnují také 80% nestrukturovaných dat, které v současné době neumíme využívat, například jakýkoliv volný text nebo obsah z obrázků.

Kognitivní systémy jako Watson pomáhají všem profesím zpracovat informace a nalézt racionální důvody k lepšímu rozhodování mimo jiné díky své schopnosti učit se. A protože rozumí jazyku i emocím, je nyní možné dokonce s touto technologií mluvit. Celý tento vývoj poznamenal začátek nové éry: éry kognitivního byznysu.

Na Watson Summit Prague 2017 můžete sdílet zkušenosti, podělit se o váš úhel pohledu a diskutovat nad možnostmi a příležitostmi, které kognitivní technologie přinášejí.

Registrace na akci je už v 9 hodin, keynote přednese o půl hodiny později Zuzana Kocmaníková, General Manager IBM CZ & Central EBU Leader. Následovat pak budou přednášky tuzemských i zahraničních expertů nejen z IBM, ale i třeba i z ČVUT apod.

Součástí programu je i panelová diskuze na téma “Digitální ekonomika – vize 2022”, kde  účastníci ukážou, jak digitální transformace ovlivňuje směr technologického rozvoje ve vašem podnikání. Zkušenosti lídrů napříč obory a odborníků IBM vám pomohou osvětlit různé aspekty digitalizace a jejich reálný dopad na každodenní byznys, stejně jako nové přístupy k tomuto tématu.

příloha_ovladnete_sva_data

Po obědě pak budou následovat tři paralelní sekce věnované možnostem využití kognitivních technologií v oblasti bezpečnosti, analytiky a internetu věcí.

Více informací naleznete na stránce pražského IBM Watson Summitu >>

 

Byl pro vás článek přínosný?