Hlavní navigace

Acronis získal investici 250 milionů dolarů

7. 5. 2021

Sdílet

Acronis získal investici ve výši 250 milionů dolarů od CVC Capital Partners a dalších investorů. Acronis tyto prostředky využije k dalšímu rozšíření svého uceleného portfolia produktů kybernetické ochrany. Významná část investic bude určena k rozšíření partnerské sítě, zejména v oblasti poskytování řízených služeb (MSP), a k podpoře partnerů s cílem splnit potřeby kybernetické bezpečnosti u jejich zákazníků. Investice zvýšila hodnotu celé společnosti Acronis na více než 2,5 miliardy dolarů.

„S touto investicí dokážeme akcelerovat náš vývoj produktů a lépe podpořit naše partnery,“ řekl Sergej Beloussov, zakladatel a CEO společnosti Acronis. „Našim cílem je vytvořit nejlepší technologii na trhu, pomoci našim partnerům v jejich růstu, a přitom zajistit tu nejlepší ochranu jejich zákazníků.“

CVC je poradenskou a investiční společností se sítí 23 kanceláří v Evropě, Asii a Spojených státech, která spravuje aktiva v celkové hodnotě 118 miliard dolarů. Fondy spravované či doporučované firmou CVC jsou investovány ve více než 90 podnicích z celého světa s kombinovaným obratem více než 100 miliard dolarů a více než 450 000 zaměstnanci. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?