Hlavní navigace

Anketa ChannelWorld Awards 2011 odstartovala

12. 9. 2011

Sdílet

Vydavatelství IDG a projekt ChannelWorld odstartovaly 12. 9. 2011 hlasování v druhém ročníku ChannelWorld Awards  na českém a slovenském trhu. Zástupci prodejců, dodavatelů služeb a výrobců mají šanci zvolit svého distributora roku v České republice a na Slovensku. Hlasovat mohou ve třech kategoriích – Broadline distributor, Distributor s přidanou hodnotou a Specializovaný distributor (pouze v ČR).

Na webu www.ChannelWorld.cz mohou čtenáři hlasovat také pro Výrobce roku 2011 v osmi kategoriích, rozdělených podle produktového zaměření. I letos byly vyhlášeny kategorie Partnerský portál roku a Partnerský program roku.

„Anketa umožňuje nastavit zrcadlo celoroční spolupráci v prodejním kanále ICT i spotřební elektroniky. Hlasování není omezeno jen na resellery a dodavatele služeb, ačkoliv tvoří nejdůležitější základnu hlasujících.Spokojenost s obchodními partnery mohou vyjádřit také výrobci a naopak i distributoři,“ uvedl Jan Mazal, šéfredaktor projektu ChannelWorld.

Pro distributory roku mohou hlasovat výkonní zástupci prodejců a dodavatelů služeb stejně jako zástupci výrobců, výrobcům roku dají svůj hlas prodejci a dodavatelé služeb i zástupci distribučních společností.

„IDG anketu pořádá v lokálních verzích pořádá také Austrálii, Belgii, Indii, Kanadě, Německu nebo Nizozemí. Těší nás, že můžeme druhým ročníkem pokračovat také v České republice a na Slovensku,“ dodává k rozsahu ankety Jana Pelikánová, ředitelka vydavatelství IDG Czech Republic.

Přístup k hlasování i přehled kategorií, do kterých byly redakcí i samotnými výrobci a distributory nominovány desítky IT společností, najdete na stránkách www.ChannelWorld.cz/awards-2011. Hlasování bude uzavřeno 31. 1. 2012 a výsledky vyhlášeny v průběhu února.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?