Hlavní navigace

AOC prodává monitor ve spolupráci s Porsche

28. 7. 2020

Sdílet

Představený displej sází zejména na design, který má na svědomí studio F. A. Porsche, a za který byl oceněn Red Dot Design Award.

Čtyřstranný bezrámový, tenký, sklopný a otočný displej sedí na lesklém kovovém stativu, který je výškově nastavitelný na 120 mm. Hliníková zadní deska se zaoblenými rohy skrývá kabelové konektory. Funkční novinkou je, že tato deska zůstává ve stejné poloze, když se displej otočí do polohy na výšku (funkce otáčení), proto kabely zůstávají vždy na stejném místě. Pro větší flexibilitu má displej také mřížku VESA pro montáž na externí stojany nebo nástěnné držáky.

IPS displej je dodáván s rozlišením 4K / UHD (3840 x 2160 pixelů). Díky splnění standardu VESA Display HDR600 poskytuje obrazovka 10bitovou barevnou hloubku, což vede k zobrazení 1,07 miliard barev. Škála barev sahá od luminiscenční bílé po nejhlubší černou. Displej pokrývá 135 % sRGB, 100 % Adobe RGB a 98 % barevné škály DCI-P3.

Kromě konektoru DisplayPort 1.4 má tento monitor také HDMI 2.0 a také port USB-C a rozbočovač USB 3.2. USB Power delivery může současně nabíjet baterii notebooku až do 65 W.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?