Hlavní navigace

ARIS a webMethods v nových verzích výrazně zlepšují obchodní procesy

17. 10. 2012

Sdílet

V nové verzi balíku webMethods 9.0 dochází k rozšíření integrační vrstvy o správu big dat, která mohou pocházet z jakéhokoli zdroje, spojených s automatizovanými byznys procesy, aplikacemi v cloudu zprostředkovaných za pomoci mobilních technologií.

Kombinací in-memory řešení Terracotta, cloudů či mobilních a sociálních technologií webMethods 9.0 tak podle dodavatele umožní firmám okamžitý přístup k obrovským objemům dat a distribuci relevantních informací do kteréhokoli zařízení.

Zákazníci tak prý budou schopni rychleji reagovat na nové obchodní příležitosti.

Například webMethods CloudStreams rozšiřují současnou nabídku na dodavatelích nezávislé integrační vrstvy o možnost zapojení jakékoli cloudové aplikace (jako například Salesforce.com). Díky webMethods Mobile Suite zase organizace mohou například rychle sestavit a distribuovat mobilní aplikace, které poběží pouze autorizovaným uživatelům nebo na schválených zařízeních, čímž se zvyšuje prevence před potenciálním útokem.

Řešení webMethods Pulse nabídne možnost neustálého informování notifikacemi o událostech, možnost interakce mezi lidmi při maximálním využití principů spolupráce a crowdsourcingu při optimalizaci procesů.

Hlavním záměrem nové verze ARIS je zlepšování byznys procesů zapojením znalostí a zkušeností jednotlivých účastníků procesů do fáze procesního návrhu a testování. Pokročilé analytické funkcionality umožní zobrazení obchodních informací a indikátorů výkonosti přesně na míru uživateli, navíc s možností zobrazit je i na mobilních zařízeních.

Procesy vylepší i inovovaná analytika zahrnující provozní informace z více produktů. Například Aris Connect v prostředí veřejných, privátních a hybridních cloudů, který poskytuje individuální uživatelské pohledy (perspektivy) kombinované s funkcionalitami sociálních sítí, které umožní komukoli přispět ke zlepšení procesů a využít při tom svých znalostí a zkušeností.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?