Hlavní navigace

Asseco Solutions kupuje Arcon, dodavatele IS pro výrobní podniky

24. 2. 2012

Sdílet

Asseco tak chce posílit svou pozici mezi dodavateli systémů pro výrobní podniky. Moduly pro přípravu a řízení výrobních činností již jsou integrovanou součástí několika systémů Helios (Green, Orange a Spin).

Nyní se však rodina Helios rozrostla o kompletní systém pro řízení výrobního podniku. Kromě veškerých práv k systému Safír, resp. Safír Plus přešel Asseca Solutions celý tým pracovníků Arconu včetně jejího ředitele Jana Mlejnského.

Aktuální prioritou je zajištění kontinuity zmíněných informačních systémů a zejména podpory všech současných uživatelů. V dlouhodobém plánu pak je společně vyvinout novou generaci kvalitního software pro řízení výrobního podniku v rámci portfolia systémů Helios.

„Zákazníci Safíru mají nyní před sebou jistotu budoucnosti s podstatně rozšířenými možnostmi,“ říká Jan Mlejnský, jednatel firmy Arcon Technology.

Činnost Arconu byla od svého vzniku zaměřena na vývoj a dodávky komplexních podnikových informačních systémů pro výrobní podniky. V rámci vývoje podnikových informačních systémů je speciální pozornost věnována oblastem plánování a řízení výroby s cílem poskytovat vhodné řešení pro výrobní společnosti různých charakteristik.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?