Hlavní navigace

Automatizace procesů na Automate 2015

1. 4. 2015

Sdílet

 

Konference Automate, která se uskutečnila 1. dubna 2015 v konferenčních prostorách Žižkovské věže 93 metrů nad zemí, představila novinky v technologiích automatizace firemní procesů formou odborných prezentací a živých ukázek řešení.

Uvítání a úvodního slova konference Automate 2015 se ujal managing director společnosti Infomatic Tomáš Dolejš, který později také představil dopady využití mobilních zařízení na byznys a ukázal možnosti a funkce mobilní aplikace pro snímání dokumentů.

Dragutin Ivaci, viceprezident pro rozvíjející se trhy ve společnosti Kofax, se věnoval hlavním faktům z trhu střední a východní Evropy. Připomenul, že Lexmar koupil Kofax za miliardu dolarů, což trojnásobně přesahuje roční obrat společnosti. Přiblížil také jednotnou platformu Kofax TotalAgility pro Smart Process Application, která integruje všechny nástroje od snímání dokumentů přes jejich zpracování po BPM a BI.

Oblasti elektronických a biometrických podpisů přiblížili Johannes Leser, senior sales executive, a Joerg Lenz, marketing manager společnosti Kofax. Pohled české legislativy na tuto problematiku pak doplnil Tomáš Pluhařík, manager z PwC.

Po obědě připravil David Večeřa, sales director společnosti Infomatic, živou ukázku a obhajobu řešení digitalizace v organizaci.

Navázali na něj project manager Jakub Kadeřábek s prezentací inteligentní analýzy dat a práce uvnitř systému Kofax a Steve Perry, senior sales engineer společnosti Kofax, s představením procesní inteligence napříč celým firemním procesem.

V demo místnosti probíhala živá ukázka mobilní aplikace pro snímání dokumentů Kofax Mobile Capture, skenování s řešením Kofax Express, inteligentní vytěžování dat z dokumentů skrze Kofax Capture a účastníci si mohli také vyzkoušet také vytvoření vlastního biometrického podpisu prostřednictvím řešení Kofax SignDoc.

 

Autor je šéfredaktorem serveru Channeworld.cz

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality