Hlavní navigace

Bojíte se při ochraně dat lidských chyb? Safetica má řešení

22. 4. 2013

Sdílet

Podle výrobce je odpovědí na aktuální bezpečnostní rizika, kdy 80 procent úniků dat není způsobeno vnějšími ataky, ale selháním lidského faktoru.

Nová verze také přináší kompletně nové uživatelské rozhraní zaměřené více na potřeby manažerů, je kompatibilnější s aplikacemi a firemním prostředím a díky tomu je také výrazně rychlejší. Pro vyšší management společností vývojáři vytvořili také jednotné uživatelské prostředí pro správu bezpečnosti, nebo výstupy reportů usnadňující jeho rozhodování.

„S novou verzí jsme schopni bez problémů podporovat i opravdu velké firmy, dosud jsme se soustředili na ty do 1000 zaměstnanců.,“ vysvětluje Jakub Mahdal, spoluzakladatel a šéf společnosti Safetica. Zajímavý je podle Mahdala i čas potřebný k jeho plnému nasazení, které je u jejich produktu proveditelné během několika dnů.

„Je to takový all inclusive v digitálním světě. Svojí schopností predikce a prevence je přínosný jak pro vedení firmy, tak pro její zaměstnance. Chrání je totiž před chybami, které by mohly být fatální buď pro jejich kariéru, nebo pro samotnou existenci firmy, pro niž pracují,“ dodává Mahdal.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?