Hlavní navigace

CEBIT vsadí na bezpečnost, rozšíří výstavní plochu i program konferencí

1. 12. 2014

Sdílet

Mimo jinéznačně rozšiřuje výstavní oblast zabezpečení IT -- v rámci nového tematického klastru „Business Security“ se představí v hale č. 6 vývojáři, výrobci a distributoři řešení pro zabezpečení IT.  

„Tato opatření odpovídající zájmům vystavovatelů zdůrazňují význam zabezpečení IT jako nanejvýš aktuálního tématu.  Veletrh CeBIT tím poskytuje odborníkům IT i návštěvníkům, kteří rozhodují o pořizování IT pro nejrůznější úseky v podnicích, ty nejlepší podmínky pro to, aby se mohli kompetentně a vyčerpávajícím způsobem informovat o všem, co se týká zabezpečení IT, “ tvrdí Oliver Frese, člen představenstva veletržní správy Deutsche Messe.

Do budoucna budou firmy nabízející antivirové systémy, zabezpečení e-mailů a Cloud & Internet Security až po zabezpečení sítí vystavovat v prostředí jim blízkém i svým obsahem.

Nejvýznamnější cílové skupiny návštěvníků veletrhu CeBIT -  CIO, profesionálové a vedoucí nejrůznějších odborných úseků v uživatelských podnicích – totiž využívají návštěvu veletrhu také k tomu, aby získali informace o softwarových řešeních pro big data a  optimalizaci správy zákaznických dat.

Nabídku „Business Security“ v hale č. 6 doplní segmenty Customer Relationship Management a Business Intelligence (CRM & BI), Enterprise 2.0 a mezinárodní burza kontaktů „International Business Area“.

V blízké hale č. 7 budou umístěny stěžejní části veletrhu jako Public Sector Parc s řešeními pro veřejnou správu a v hale č. 5 témata Enterprise Resource Planning a Commerce Solutions.

CeBIT 2015 tak zdůrazní téma zabezpečení IT, které se tak dostane na stejnou úroveň s globálními trendy trhu, jako jsou Mobile, Social Business, Big Data a Cloud. Těchto pět trendů trhu se odrazí nejen v různých zásadních výstavních oblastech veletrhu CeBIT, ale také v programu CeBIT Global Conferences.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?