Hlavní navigace

CES: HP s monitory, PC i novinkami v zabezpečení

12. 1. 2019

Sdílet

HP ukázalo novou řadu monitorů Pavilion. HP Pavilion 27 Quantum Dot je vůbec první monitor na světě s technologií Quantum Dot on Glass (tedy přímo na světelném panelu), díky které nabídne přesné zobrazení s více než miliardou barev. Další model, HP Pavilion 27 FHD, dostal také řadu dalších prvků včetně vestavěných reproduktorů B&O a vyskakovací webkamery.

Kromě toho přibylo v portfoliu HP i nové příslušenství. Nový, ultratenký HP Envy USB-C Hub umožňujeprůchozí dobíjení notebooku pomocí dvojice stále napájených USB-A portů a má také port HDMI 2.0 s podporou 4K rozlišení. Další z novinek je HP 15.6 Odyssey Backpack, batoh pro bezpečné přenášení počítačů HP dostupný ve dvou barevných variantách s geometrickými vzory.

HP představilo také již třetí generaci vestavěného soukromého filtru obrazovky s názvem HP Sure View.

Mezi firemními novinkami nechybí HP EliteBook x360 830 G5, byznysový konvertibl s údajně nejjasnějším displejem na světě, jenž nabídne maximální 360stupňovou všestrannost a mobilitu. HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor je zase první monitor na světě s integrovaným soukromým filtrem a HP EliteOne 800 AiO G5 prvním AiO zařízením na světě s integrovaným soukromým filtrem.

K počítačovým hráčům chce HP promluvit prostřednictvím Omenu X Emperium 65 Big Format Gaming Display s Nvidia G-Sync HDR, což je první velkoformátový herní monitor se zabudovanou audio lištou.

HP také inovovalo dva své nejprodávanější herní počítače a vybavilo je nejnovějšími dostupnými technologiemi. Laptop Omen 15 bude nyní k dostání s grafikou Nvidia GeForce RTX série 20 a volitelnou Wi-Fi 802.11ax. Povyrostla i nová verze stolního počítače Omen Obelisk, nyní bude dostupná s až 64GB pamětí HyperX, výběrem grafik až po Nvidia GeForce RTX 2080Ti, procesory Intel Core i9-9900K deváté generace, duálním řešením SSD v poli RAID0 a vodním chlazením.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?