Hlavní navigace

Cloudový e-mail v doméně zákazníka nabízí SkyMail.io

11. 6. 2013

Sdílet

SkyMail.io je služba, která na principu SaaS (Software jako služba) sdružuje „pod jednou střechou“ e-maily, kalendáře, kontakty a úkoly.

Uživatel služby má vše uloženo v cloudu, takže mu stačí připojení na internet a může se přihlásit kdykoliv a kdekoliv prostřednictvím webového prohlížeče, mobilního telefonu či tabletu.

Ve srovnání s veřejnými e-maily poskytuje e-mail pod vlastní doménou uživatele či dovoluje sdílet informace s jinými uživateli. Služba je dostupná na všech mobilních zařízeních, podporuje automatickou synchronizaci, zabezpečení pomocí SSL a S/MIME šifrování, antivirovou a antispamovou ochranuči automatické zálohování. Standardní kapacita prostoru je 25 GB pro každého uživatele.

„SkyMail.io představuje střední cestu mezi veřejnými e-maily a drahými softwarovými řešeními. Za cenu 5 eur (130 korun) za uživatele a měsíc získáte efektivní nástroj pro svoji elektronickou komunikaci. A v neposlední řadě bych rád zdůraznil vysoké zabezpečení, soukromí a možnost mít e-mail pod vlastní doménou,“ sdělil Ladislav Semetkovský, generální ředitel Primoco Investments.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?