Hlavní navigace

CRM SaaS od Oraclu: Citlivá data evropských firem jsou nově uchovávána pouze v EU

8. 3. 2011

Sdílet

Zákazníci, kteří chtějí nasadit řešení Oracle CRM On Demand, mohou nově využít verzi, kdy se jejich data hostovaná společností Oracle budou nacházet v zemích EU. Používat tato řešení tak mohou i organizace, které v důsledku legislativních požadavků nebo svých interních předpisů mají speciální požadavky na ukládání citlivých dat. Týká se to například organizací veřejného sektoru nebo finančních institucí.

Služba funguje na bázi měsíčního předplatného (vztaženého na počet uživatelů) a zahrnuje podle výrobce vše, co zákazník potřebuje: moduly pro prodej, služby a marketing spojené s vestavěnými analytickými nástroji, funkce reportingu, podporu zákazníků a automatické aktualizace.

„CRM On Demand je naší nejrychleji rostoucí aplikací,“ uvedl Steve Fearon, viceprezident oblasti EMEA pro řešení CRM On Demand ve společnosti Oracle. „Možnost hostovat tuto aplikaci lokálně znamená významný krok, který umožní, aby evropské firmy ve větší míře přijímaly model SaaS. Firmy ani regulační instituce nyní nemusejí mít obavy z toho, kde se nacházejí citlivá data o zákaznících. Zaznamenáváme, že řada velkých a středních podniků očekává od modelu SaaS ekonomické i další přínosy. Evropským firmám, které mají zájem využívat řešení CRM v podobě SaaS, nyní můžeme zaručit, že hostované řešení bude kritické informace fyzicky uchovávat opět v EU.“

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?