Hlavní navigace

DeeRed, 3D tiskárny z Česka, expandují na globální trhy

2. 3. 2016

Sdílet

DeeRed  podle výrobce umožňuje tisk objektů v maximálním objemu 400 x 600 x 800 mm, což je prý ve své kategorii jeden z největších tiskových objemů. Díky tomu se mohou i větší objekty tisknout najednou, případně je sestavovat z menšího počtu komponent, což je z hlediska času i financí úsporné.

Model pro tisk využívá technologie Fused Filament Fabrication (FFF). Je vybaven dvěma extrudéry, s nimiž lze v jedné tiskové úloze kombinovat dvě barvy, nebo materiály. DeeRed je kompatibilní s filamenty vyrobených z různých polymerů: PLA, ABS, HIPS či vodou rozpustného PVA.

Celkové technologické a konstrukční řešení podle výrobce klade důraz na co nejjednodušší ovládání. Detaily jako vyjímatelná tisková podložka, 7palcový dotykový displej nebo možnost ethernetového připojení pomáhají efektivně integrovat technologii 3D tisku do výrobních a vývojových procesů ve firemním prostředí.

Y Soft také optimalizoval své výrobní a logistické procesy. Standardní čas dodávky je podle vedení firmy jeden měsíc od objednání a cena tiskárny DeeRed začíná na 25 tisících eurech.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?