Hlavní navigace

Digitální transformaci do vzdělávání chce přinést HP

27. 11. 2018

Sdílet

Výrobce se podle svých slov u nového modelu zaměřil na nové prvky a funkce, které pomohou studentům co nejvíce zvýšit účinnost učení a naopak snížit školám náklady na jejich správu a zkrátit dobu nečinnosti.

Přestože jsou nové počítače tenčí než jejich předchůdce, mají gumové okraje, které tlumí nárazy, zpevněnou zástrčku pro napájecí kabel, displej chráněný Corning Gorilla Glass 3 a klávesnici odolnou proti polití.

V konvertiblu jsou procesory Intel, a baterie zajistí až 16hodinovou výdrž. K internetu se připojí buď přes spolehlivý 2x2 AC wi-fi adaptér, nebo přes port RJ-45 pomocí síťového kabelu. Ochranu školní sítě a důležitých dat zajistí integrované softwarové nástroje HP pro správu a zabezpečení, jako jsou HP Manageability Integration Kit pro správu systémů s různými OS nebo HP BIOSphere Gen4 pro automatické aktualizace BIOSu.

Nová funkce HP Interactive Light dodá interakci ve třídě nové obrátky a zlepší spontánní skupinové diskuze, moderované otázky a odpovědi a využití vizualizace při dalších úkolech. Všestranná 360° konstrukce se přizpůsobí jakémukoliv úkolu díky čtyřem módům použití – stojan, stan, tablet a notebook. Studenti tak mohou snadno tvořit, prezentovat a spolupracovat na projektech. Ještě více možností pak přináší volitelná duální kamera a volitelné digitální pero.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?