Hlavní navigace

E-mailové služby v rámci privátního cloudu začalo nabízet Kerio

5. 12. 2012

Sdílet

Koncoví zákazníci tak nemusí pořizovat a spravovat vlastní serverové prostředí. Na rozdíl od cloudových emailových služeb jako Microsoft Office 365 a Google Apps nabízí Kerio uživatelům privátní cloud a umožňuje jim lepší kontrolu nad jejich vlastními daty.

Kerio svým obchodním partnerům poskytne privátní virtuální servery s nakonfigurovanou cloudovou verzí Connect 8. Ti pak pro své zákazníky vystupují jak hlavní administrátor a kontakt pro technickou podporu.

Doporučená koncová cena za Connect Cloud je 200 Kč za uživatele a měsíc. Partneři společnosti Kerio ale můžou cenu nastavit podle úrovně přidaných služeb a lokální konkurence.

Kromě cloudové služby je Connect 8 nadále dostupný i jako on-premise serverové řešení.

 „Odborníci již několik let předpovídají masové rozšíření cloudových služeb na úkor on-premise řešení,“ uvedl Scott Schreiman, šéf Kerio Technologies. „Považujeme Kerio Cloud za nejbezpečnější a nejflexibilnější řešení pro IT administrátora, který hledá alternativu a zároveň uvažuje o cloudu. Náš privátní cloud snímá z beder partnerů břímě hardwaru a starostí o dostupnost emailových služeb a umožňuje jim tak zaměřit své úsilí na přidanou hodnotu.“

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?