Hlavní navigace

eDoCat slibuje snadnější správu dokumentů

24. 5. 2017

Sdílet

Mezi nejnovější vylepšení patří inovace modulu pro práci se souvisejícími dokumenty a modernizace notifikačního centra nebo rozšířené možnosti pro práci s historií workflow.

eDoCat podle výrobce dnes používají tisíce uživatelů a k dispozici je jak v tradičním on-premise modelu provozovaném na podnikové informační architektuře ve správě zákazníka, tak i v cloudovém provedení v režimu Software jako služba.

 

Novinky v eDoCat  podle výrobce:

  • Modul Související dokumenty rozšiřuje stávající schopnosti DMS eDoCat pracovat s tzv. elektronickým šanonem tím, že umí propojit logicky související dokumenty do jednoho elektronického šanonu se zajištěním okamžitého přístupu ke všem těmto dokumentům z jednoho místa. Modul umožňuje uspořádání dokumentů do logicky uspořádaných celků a výrazně tak zvyšuje celkovou organizovanost dokumentace. Nové možnosti ocení všichni uživatelé zpracovávající dokumenty, které spolu nějakým způsobem souvisí – ve skutečnosti tedy všichni, protože zastoupení zcela izolovaných dokumentů dlouhodobě klesá.
  • Modernizace modulu Notifikační centrum přináší novou funkcionalitu, díky které upozornit určeného uživatele nebo skupinu uživatelů na akce související s dokumentem. Nová funkcionalita je důležitým pomocníkem například pro uživatele, kteří pracují s dokumenty s časově definovanou exspirací.
  • Aktualizovaný modul Historie workflow přináší novou generaci uživatelského rozhraní pro získání detailnější informace o průchodu dokumentu organizací. Novinky jsou vhodné především pro uživatele, kteří dennodenně využívají schvalování dokumentů.

Nové funkce doplňují stávající možnosti systému eDoCat, mezi kterými lze uvést také pokročilou indexaci, přizpůsobitelnost metadatových atributů, plnohodnotné fulltextové vyhledávání, integraci s datovými schránkami, dohled nad očekávanou aktivitou a široké možnosti automatizace včetně podpory změnových řízení, nebo přesunu exspirovaných dokumentů do archivu.

DMS systém eDoCat podporuje i efektivní odkazování z jiných systémů pomocí tzv. trvalých linků na dokumenty včetně zajištění nasměrování na aktuálně platnou verzi dokumentu. Řešení je vyvíjené v českém jazyce s možností přepnutí do dalších jazyků včetně angličtiny nebo němčiny.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?