Hlavní navigace

Eliška Jirovská je novou ředitelkou VMware v ČR a na Slovensku

6. 3. 2018

Sdílet

Eliška přináší přes deset let zkušeností v oblasti IT, přichází z Oracle Česká republika, kde pracovala jako Key Account Manager pro skupinu PPF. Eliška začala svou kariéru u společnosti Nemetschek a později se připojila k IBM a prošla několika manažerskými pozicemi.

„Jsem rád, že mohu uvítat Elišku Jirovskou jako novou ředitelku VMware pro Českou republiku a Slovensko. Díky svým bohatým zkušenostem bude pro VMware přínosem,” uvedl Shmulik Antebi, senior regional director VMware pro Středomoří and Východní Evropu. „V současné době jsme svědky obrovské digitální transformace, jejíž je VMware nedílnou součástí. Jsem přesvědčen, že Eliška bude úspěšně podporovat další rozvoj VMware na českém a slovenském trhu nejen v této oblasti,” dodal Shmulik Antebi. 

„Pracovat pro společnost VMware je pro mne velkou výzvou a těším se, že pomůžeme našim zákazníkům řídit transformaci společností díky nejnovějším technologiím. Věřím, že budu schopna využít svých dovedností a zkušeností, abych VMware pomohla dosáhnout obchodních cílů,“ komentovala své jmenování Eliška Jirovská.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality