Hlavní navigace

EMC: Úložiště VNXe lze nově využít i pro vzdálené firemní pobočky

27. 2. 2012

Sdílet

Podle ní novinka umožňuje jednoduchou správu více než 1000 vzdálených úložných systémů VNXe. Její hlavní výhodou je prý jednoduchost, s jakou mohou všeobecně zaměření pracovníci IT oddělení monitorovat vzdálené lokality z jediného centrálního místa a sledovat chod vzdálených úložišť VNXe. V průběhu počátečního nasazení lze přidat do centrální monitorovací konzoly až pět systémů VNXe za minutu bez jakéhokoli vzdáleného ručního zásahu.

Jakmile je konfigurace dokončena, je možné z centrálního místa sledovat využití kapacity úložišť, výkonnostní data a oznámení či výstrahy související se stavem -- a tak zajišťovat celkovou správu, rychleji reagovat na vzniklé problémy a minimalizovat jejich případný dopad.

Nová funkce je k dispozici zdarma a je distribuována jako balíček virtuální aplikace (VMware).

VNXe představuje cenově dostupné univerzální úložiště pro menší firmy. Je vybaveno aplikačním softwarem, který nabízí jednoduchou správu, zřizování a ochranu.

VNXe také významně zjednodušuje nasazení a správu virtualizovaných aplikací, včetně různých nástrojů od společností Microsoft a Oracle či řešení VDI (Virtual Desktop Infrastructure) od společností VMware a Citrix.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?