Hlavní navigace

Eset zakládá společný podnik s firmou Canon IT Solutions

19. 9. 2018

Sdílet

„Po vstupu společnosti na japonský trh, k němuž došlo v roce 2003, je vznik samostatné kanceláře v Tokiu silným závazkem pro rozvoj kybernetické ochrany v Japonsku a inovace našich řešení ruku v ruce s rostoucími potřebami našich zákazníků,“ říká Richard Marko, generální ředitel společnosti Eset.

„Vznikem společnosti Eset Japan se snažíme posílit spolupráci s Esetem, abychom mohli zákazníkům poskytovat ještě lepší bezpečnostní řešení a služby,“ uvedl Masachika Adachi, prezident a generální ředitel společnosti CITS.

Role CITS při vstupu společnosti Eset na japonský trh byla klíčová a tato spolupráce se bude dále prohlubovat. CITS je pro Eset exkluzivním partnerem a pomůže mu posílit pozici na trhu coby dodavatele jednoduchých bezpečnostních řešení, jež se vyznačují vysokou mírou přesnosti a pomáhají jak firemním zákazníkům, tak běžným uživatelům.

Novou pobočku povede pan Hiroyo Kuroda, který má za sebou téměř dvacetileté zkušenosti v oblasti IT a softwaru.

Cílem tokijského zastoupení je zvýšit povědomí o značce Eset, dostupnost produktů společnosti a získávat zpětnou vazbu od zákazníků, již pak společnost může využít při vývoji dalších produktů a posilovat tak úroveň zabezpečení v Japonsku.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?