Hlavní navigace

Ethernetové služby GTS míří i do východní Evropy a Turecka

17. 5. 2012

Sdílet

Na nových trzích se Ethernet dostává do hledáčku firem a doplňuje již existující portfolio služeb GTS zaměřených na přenos dat, jako jsou například SDH, DWDM a VPN. Nové ethernetové služby podporují point-to-point a point-to-multipoint řešení a zaručují zákazníkům jistotu vysokorychlostního připojení.

Parametry jednotlivých služeb jsou kombinovány se standardy ethernetových služeb a uživatelům poskytují výhody v podobě jednoduchosti, flexibility a škálovatelnosti současně s vysokou úrovní spolehlivosti (SLA) na stejné úrovni jako ve všech ostatních zemích.

„Naši nadnárodní zákazníci se zaměřují na nové regiony a potřebují zde stejnou kvalitu ethernetových služeb, na jakou jsou zvyklí na svých domácích trzích. Prostřednictvím vybraných a certifikovaných partnerů v regionu střední a východní Evropy dodáváme naše klíčové produkty při efektivních nákladech do dalších šesti zemí. To nám v kombinaci s jediným kontaktním místem pro celý region umožňuje poskytovat zákazníkům ten nejlepší servis spolu s koordinací ethernetového řešení napříč regionem střední, jižní a východní Evropy,“ řekl Bruce Garrison, viceprezident a ředitel mezinárodních služeb GTS.

Portfolio ethernetových produktů společnosti GTS zahrnuje Ethernet LAN, Ethernet VPN, Ethernet Media Line pro náročnou mediální distribuci a také Ethernet NNI pro přepravu ethernetového propojení. Ethernet se bude progresivně rozvíjet i v následujících letech.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?