Hlavní navigace

Fototiskárna Epsonu nabízí realistický tisk fotografiií na role papíru

23. 4. 2015

Sdílet

Výtisky jsou vysoce odolné, takže je lze prodávat či vystavovat. Novinku lze rovněž využít i pro k tisk řady dalších dokumentů, jako jsou diplomy, osnovy, prezentace nebo vizualizace.

iskárna používá Ultrachrome HD – novou devítibarevnou sadu inkoustů, která poskytuje široký barevný prostor a prý nejhlubší odstíny černé. Inkoust se vyznačuje i vyšší odolností vůči světlu, takže vydrží déle plně barevné i náročných světelných podmínkách.

Používají se 80ml zásobníky inkoustu, a proto je přístroj vhodný pro velké objemy fotografického tisku, neboť není potřeba často vyměňovat inkoust.

S 2,7“ barevným dotykovým displejem lze navíc snadno přepínat tisk na různá média a sledovat stav tiskových úloh. Zařízení nabízí tři dráhy pro papír, včetně té nové pro umělecký papír.

Podle výrobce jde také o první 17palcovou tiskárnu A2 s rozhraním Wi-Fi pro bezdrátový tisk, a to včetně podpory tabletů a chytrých telefonů. Díky technologii Wi-Fi Direct je také možné tisknout fotografie z vybraných zařízení bez nutnosti připojení k bezdrátové síti.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?