Hlavní navigace

GFI Archiver 15.0 přináší nové uživatelské rozhraní a vylepšenou podporou mobilního přístupu

27. 3. 2020

Sdílet

Uživatelé mobilních zařízení mají nyní k dispozici stejnou funkcionalitu jako při práci s běžnými desktopy, což znamená přesnější filtrování a rychlejší nalezení požadovaných e-mailů, souborů, kalendářových záznamů, faxových zpráv i pro pracovníky mimo kancelář.

Nová verze navíc usnadňuje reportování v rámci pokročilé analytické funkcionality MailInsights, ke které lze nyní získat přístup z jakéhokoliv zařízení s možností zaslání reportů přímo do poštovní schránky.  

Novou verzi mohou okamžitě začít využívat jak zákazníci GFI Archiver, tak předplatitelé licenčního modelu GFI Unlimited, jehož je toto řešení součástí. Zákazníci GFI Unlimited tak mohou za stejnou cenu zkombinovat GFI Archiver například s  Kerio Connect, řešením poštovního serveru a klienta. Organizace s přísnými regulačními předpisy, jako jsou například zdravotnická zařízení, zase mohou archivační řešení využít ve spolupráci s produktem GFI FaxMaker umožňující fungovat zcela v souladu s požadavky na ochranu citlivých osobních a zdravotnických údajů.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?