Hlavní navigace

Honor s postupně vrací, nyní se sluchátky

20. 7. 2021

Sdílet

Poháněny 55mAh baterií jsou Honor Magic Earbuds 2 Lite podle výrobce nejvýkonnější sluchátka v kategorii. Zaručují až 10 hodin nepřetržitého poslechu hudby na jediné nabití, až 32 hodin přehrávání hudby a až 20 hodin telefonování s využitím nabíjecího pouzdra. Mají také rychlé nabíjení, až 40% nabití je možné dosáhnout v několika málo minutách, což vystačí až na 4 hodiny nonstop přehrávání hudby.

Podpora aktivního potlačení hluku je vyvolána dvěma mikro silikonovými mikrofony s elektro-mechanickým systémem (MEMS), Honor Earbuds 2 Lite tak kombinují tradiční technologii potlačení hluku a hloubkovou neutrální síť (DNN). V kombinaci s duální technologií proti větru dokáží sluchátka extrahovat zvuk volajícího a optimalizovat zvuk i za horších okolních podmínek.

O zvuk se starají 10mm měniče se sensitivními polymerovými membránami poskytují citlivé autentické a vybalancované audio a hloubku basů.

Sluchátka automaticky využívají režim menší prodlevy připojení při hraní her, se synchronizovaným zvukem a obrazem pomocí Bluetooth 5.2.

Sluchátka budou dostupná v barevném provedení Glacier White nebo Midnight Black.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality