Hlavní navigace

HP s novými mobilními pracovními stanicemi pro digitální tvůrce

6. 5. 2017

Sdílet

 HP představilo mobilní pracovní stanici HP ZBook,s výkonem stolních počítačů v přenosném provedení. Nové řadě 3D grafika a výpočetní výkon na úrovni serverů.

„Protože neustále vzrůstá důležitost zabezpečení, vytvořili jsme z této čtvrté generace pracovních stanic HP ZBook nejbezpečnější a nejlépe spravovatelné mobilní pracovní stanice, které byly zatím k dostání. Díky tomu dokážeme ochránit intelektuální vlastnictví digitálních tvůrců po celém světě – ti se tak mohou plně soustředit na práci bez obavy z napadení IP nebo prolomení sítě,“ řekla Gwen Coble, ředitelka oddělení Workstations, Thin Clients, Retail Solutions and Immersive Computing pro oblast EMEA z HP.

HP přetváří zabezpečení svých pracovních stanic HP ZBook čtvrté generace pomocí několika bezpečnostních prvků včetně: HP Sure Start Gen3, prvního PC BIOSu s automatickou samoopravou a komplexním šifrováním, silnou autentizací, ochranou proti malwaru, ochranou dat, ověřováním identity, detekcí hrozeb a jejich řešením.

V reakci na přesun k virtuální realitě může být jedna z nových pracovních stanic nakonfigurována pro vizualizaci práce v plynulém VR prostředí.

ZBook Studio, mobilní pracovní stanice od HP navržená pro kreativní vizionáře, jako jsou filmaři, architekti a inženýři, nyní dostala až 16,5 hodin životnosti na baterii. Displej HP DreamColor 4K UHD podporuje 100 procent barevného prostoru Adobe RGB. A je to první čtyřjádrový ultrabookna světě s tloušťkou pouhých 18 mm a hmotností začínající na 2,08 kg. K dostání je s procesory Intel Xeon nebo sedmou generací Core, grafickou kartou Nvidia Quadro a až 2TB úložištěm, duálními úložišti HP Z Turbo Drive a dvojicí portů Thunderbolt 3 s plnou podporou pásma 40 Gb/s.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality