Hlavní navigace

Inovované portfolio počítačů HP

25. 5. 2018

Sdílet

Nová zařízení řady HP Elite 1000 jsou:

  • HP EliteBook x360 1030 G3 je nejmenší firemní konvertibl na světě – váha začíná na 1,25 kg a je 15,8 mm tenký. Na baterii vydrží až 18 hodin a dokáže se připojit přes 4G Cat9 LTE, jeho digitální pero je také jako první u firemního počítače na světě vybaveno senzorem vzdálenosti, který uživateli připomene, že si pero zapomněl vzít s sebou, a volitelně lze zařízení vybavit i venku čitelným – prvním svého druhu – displejem.
  • HP Elite x2 1013 G3 nyní vměstnal 13palcový displej do 12palcového šasi, což z něj dělá nejmenší firemní oddělitelné zařízení na světě. Kromě toho jde o první oddělitelné zařízení a tablet na světě se zabudovaným privátním filtrem. Běží na procesorech Intel Quad Core vPro a zvládne mobilní připojení 4G Cat9 LTE.
  • HP EliteBook 1050 G1 je prvním ultratenkým firemním notebookem s grafikou NVIDIA GeForce GTX 1050 na světě, kromě toho nabídne výpočetní výkon šestijádrového procesorů a úložný prostor s až 4TB SSD. Zařízení má také volitelnou zabezpečenou webkameru HP Privacy Camera a vydrží až 16 hodin na bateri.
  • HP EliteOne 1000 AiO G2 je první firemní 34palcový zahnutý AiO se samostatnou grafikou na světě.
  • HP EliteDisplay S14 je první 14palcový přenosný monitor s USB Type-C na světě. Jako napájení slouží jediný konektor USB Type-C, díky kterému lze monitor snadno připojit k jakémukoliv notebooku se stejným konektorem.

HP vybavilo nové portfolio Envy funkcemi jako HP Command Center, které uživatelům umožní optimalizovat výkon systému, hluk větráčků i teplotu pomocí technologie HP CoolSense. U vybraných modelů potom nechybí ani zabezpečení v podobě technologie HP Sure View, čtečky otisků prstů nebo infračervené kamery.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?