Hlavní navigace

Kodak se vrací

30. 10. 2017

Sdílet

Fotoaparáty Kodak se dělí do dvou modelových řad. Společným rysem obou řad je intuitivní ovládání. Řada Friendly Zoom vyznává maximální jednoduchost používání. Díky tomu je vhodná ke každodennímu užívání. Fotoaparáty této řady disponují snímáním fotografií v rozlišení 16Mpix, záznamem HD videa, LCD displejem, světelnou optikou a až 20násobným optickým zoomem dle konkrétního modelu.

Řada digitálních fotoaparátů Astro Zoom má větší optický zoom s velkým rozsahem a širokou škálou nastavení v jednotlivých režimech. S jedním objektivem a vysokým rozsahem ohniskové vzdálenosti odpadá potřeba nosit na zádech foto batoh a více objektivů.

Akční kamery Kodak jsou speciálně zkonstruované pro natáčení 360° videí. Mezi produkty jsou jak Full HD, tak 4K (Ultra HD) modely. Všechny jsou odolné proti prachu, mrazu, pádu nebo stříkající vodě. Videa jsou ve všech rozlišeních kompatibilní s platformou YouTube a Facebook 360°. Po nahrání na YouTube lze videa také se speciálními brýlemi sledovat ve virtuální realitě. Samozřejmostí je volně dostupná aplikace pro náhled videa a nastavení. Pro úpravu videí lze použít editovací software, který je též zdarma.

Součástí všech přístrojů Kodak je nadstandardní záruka expresního vyřízení v případě poruchy prostřednictvím bezplatného vyzvednutí produktu kurýrem a opětovného doručení dle přání a časových možností zákazníka.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?