Hlavní navigace

Komplexní bezpečnostní řešení pro cloudy zahrnující i systémy IPS představily HP a VMware

25. 3. 2011

Sdílet

Cílem obou společností je integrovat řešení HP TippingPoint IPS s produkty VMware vShield a VMware vCloud Director, což podle obou firem umožní nabídnout komplexní zabezpečení cloudu díky jednotnému řízení a automatizaci procesů vyhledávání, identifikace hrozeb a blokování útoků. Uživatelé také budou moci jednodušeji udržovat zásady zabezpečení a spolehnout se na lepší ochranu tradiční, virtualizované i cloudové infrastruktury.

Obě společnosti rovněž oznámily, že budou spolupracovat na marketingu hardwarového a softwarového řešení, které kombinací produktu HP TippingPoint vController s ochranou aplikací a okraje sítě VMware vShield zjednodušuje podnikové zabezpečení. Jejich kombinace představuje komplexní řešení firewallu a prevence narušení, které chrání fyzická i virtuální prostředí.

Kombinované řešení umožňuje zákazníkům implementovat zásady zabezpečení, které se automaticky přizpůsobují změnám virtuálních prostředí – například zprovoznění nového virtuálního počítače. Nabízí nepřetržitou a integrovanou ochranu fyzické i virtuální infrastruktury, stejně jako inteligentnější ochranu před narušením od organizace Digital Vaccine Labs (DVLabs).

„Naši zákazníci požadují bezpečnostní řešení přizpůsobené novým požadavkům virtuálních a cloudových prostředí," řekl Allwyn Sequeira, technologický ředitel a viceprezident divize Security and Networking Solutions ve společnosti VMware. „Spolupráce s organizací HP TippingPoint na optimalizaci řešení a vývoji nové generace zabezpečení pro cloud je pro nás důležitým a logickým krokem."

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?