Hlavní navigace

Kontrola i v noci a se sirénou

10. 6. 2020

Sdílet

Dojde-li k neoprávněnému vniknutí do domova, kamera s integrovanou sirénou okamžitě upozorní uživatele a vyplaší zloděje. Kamera dokáže rozeznat člověka, zvíře, vozidlo i neškodný pohyb. V případě, že zaznamená podezřelou aktivitu, okamžitě na ni upozorní uživatele kamery.

Ten může neprodleně reagovat a na dálku spustit alarm o síle 105 dB, který zloděje zastraší. Všechny funkce kamery Netatmo jsou provozuschopné bez účtování pravidelných poplatků.

Kamera nabízí zprostředkování živého obrazu prostřednictvím chytrého telefonu, tabletu nebo počítače po 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kamera se instaluje venku, kde okamžitě rozpozná přicházející osobu, vozidlo ve vjezdu či okolo procházejícího se psa. Pokud kamera detekuje podezřelou aktivitu, upozorní na ni uživatele zasláním přesného oznámení s videem.

Parametry Venkovní kamery se sirénou je možné upravit na míru. Uživatel může pro jednotlivé situace deaktivovat nahrávání videí i zasílání upozornění. Pro každé rozpoznání osoby, vozidla nebo zvířete si uživatel nastavuje, zda kamera odešle oznámení či nahraje video.

Funkce Alert-Zones umožňuje uživateli určit konkrétní zóny: kolem pergoly, brány, garážových vrat apod. Kamera pak odesílá upozornění pouze v případě, že dojde k zaznamenání pohybu přímo v zónách. 

Kamera se sirénou je vybavena kamerou s rozlišením Full HD 1080, objektiv se nabízí záběr 100 stupňů a detekční pole 20 metrů. Kamera je také vybavena infračerveným nočním viděním i integrovaným osvětlovacím systémem.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?