Hlavní navigace

Letní část závodů Exact IT Challenge 2011 na horských kolech s rekordním zájmem

7. 9. 2011

Sdílet


Závodníci si mohli vybrat mezi tratěmi 30 a 50 km, přičemž týmy byly klasifikovány pouze na hlavní, delší trati. Na trať se vydalo 283 jednotlivců ve 30 firemních týmech, doprovodné závody přilákaly na 70 dětí, v party stanu se bavilo dalších asi 100 účastníků tohoto vydařeného dne. Vítězným týmem se stal tým společnosti Exact Software, absolutním vítězem mezi jednotlivci pak Zdeněk Nehonský. Účastníci závodů si letos kromě skvělé, přátelské atmosféry užili i nádherné počasí. Po závodech se konala afterparty okořeněná živou muzikou kapely Čedič.

Podrobnosti o závodu, výsledkové listiny, fotografie i veškeré novinky si zájemci mohou najít na oficiálním webu Exact IT Challenge – www.itchallenge.cz.

Zimní část závodů se po třech letech vrátí ze zahraničí - z rakouského střediska Hochficht - opět domů, a to do Skiareálu Lipno, kde organizátoři přivítají závodníky 21. ledna 2012.

Generálním partnerem projektu IT Challenge je společnost Exact Software, hlavním partnerem týmové části závodů pak společnost Avnet. Mediálním partnerem byl Computerworld.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?