Hlavní navigace

Monstrózní monitor Philips je tu

4. 2. 2019

Sdílet

K další výbavě patří připojení pomocí USB-C konektoru, který nabízí výhody vysoké rychlosti přenosu dat. Dále pak zabudovaná web kamera, která je ukryta v těle monitoru a vyjede pouze, když je potřeba. Monitor 499P9H nabízí 49 palců pracovní plochy. To je stejné jako mít vedle sebe dva 27" 16:9 QHD monitory.

Samotná velikost pracovní plochy umožňuje uživateli srovnávat několik souborů bez nutnosti kupit okna, skrolovat nebo zoomovat. A pro další možnosti práce umožňuje zabudovaný KVM switch řídit dva připojené zdroje pomocí jediné klávesnice a myši, což šetří ještě více místa a času.

Dual Quad HD rozlišení (5120 x 1440 bodů) znamená vyšší hustotu bodů a lepší detaily. Certifikovaná zobrazovací technologie VESA HDR 400 vylepšuje barvy, temné stíny a zářící bílou. Pro zobrazení zabírající téměř celé zorné pole se Philips spolehl na nejnovější VA LED technologii, která dodává kontrast z jakéhokoli úhlu.

Zabudovaná USB 3.1 typ-C dokovací stanice je základem pro práci, doplněná RJ45 portem i přímé připojení zapojeného notebooku do internetu pomocí jediného kabelu. Monitor je vybaven vysouvací kamerou vybavenou technologií Windows Hello pro rozeznávání tváří.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?