Hlavní navigace

Nabídka bezpečí pro malé a střední firmy

27. 5. 2020

Sdílet

Prostřednictvím licenčního modelu GFI Unlimited mohou nyní firmy a organizace získat kompletní sadu aplikací za méně než 40 USD na rok a uživatele, což je mnohonásobně méně než v případě pořízení potřebných aplikací samostatně.

Již nyní má 54 % malých a středních firem (SMB) problém s rozpočtem na pokrytí potřeb IT bezpečnosti s pomocí různorodých řešení a s prohlubujícím se ekonomickým poklesem jejich počet dále roste. Navíc jsou na SMB firmy kladeny zvýšené nároky v oblasti spolupráce, kdy musejí přizpůsobit svůj provoz velkému množství home office pracovníků a zajistit efektivní spolupráci na dálku – například konferenční hovory muselo během karantény využít i 42 % pracovníků z těch, kteří je nikdy předtím neabsolvovali.

Model GFI Unlimited nabízí za jedno předplatné přístup ke všem devíti aplikacím pro komunikaci a IT bezpečnost a kombinovat lze kterékoliv z nich v závislosti na konkrétních potřebách. Nejvíce využívanými jsou následující kombinace:

  • E-mailové komunikační řešení – kombinace aplikací GFI MailEssentials, Kerio Connect a GFI Archiver poskytuje kompletní řešení poštovního serveru, zabezpečení e-mailů na úrovni serveru (antivir, antispam), archivace a zajištění compliance požadavků.
  • Zabezpečení firemní sítě – aktivací řešení Kerio Control a GFI LanGuard získají zákazníci zabezpečení firemní sítě, bezpečný vzdálený přístup (VPN) a odolnost proti systémovým a aplikačním zranitelnostem.
  • Ochrana sítě a spolupráce – tradičně mnoho firem využívá kombinaci Kerio Control a Kerio Connect, čímž získávají silný firewall, ochranu webového přístupu a integrovaný nástroj pro spolupráci (e-mail, chat, kalendář).

Oproti zakoupení samostatných aplikací ušetří zákazníci s GFI Unlimited již od aktivace dvou produktů. Například běžná společnost o deseti uživatelích vyřeší potřeby IT bezpečnosti a spolupráce za méně než 10 000 korun za rok.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?