Hlavní navigace

Nová řešení pro firmy představil Avast, využívají i technologie AVG

7. 9. 2017

Sdílet

Nové produkty pod značkou Avast Business zahrnují tři skupiny koncové ochrany pro firemní uživatele s počítači Windows i Mac včetně ovládací konzole, která je k dispozici na místě nebo v cloudu, a také kompletní řešení pro správu IT a integrované zabezpečení Managed Workplace a CloudCare.

Firmám nabízejí zjednodušení ve správě zabezpečení. Firmy také získají výhodu v podobě rozsáhlé detekční sítě Avastu, která v reálném čase identifikuje a blokuje malware a online hrozby.

Do detekční sítě Avastu je zapojeno více než 440 milionů uživatelů, jejichž chráněná zařízení fungují jako senzory, a také díky technologiím strojového učení a umělé inteligence.

Podle Avastu je proaktivní a specializované online zabezpečení pro firmy důležitější než dříve, protože stoupá počet hrozeb. Bohužel pro některé malé a střední firmy je zavádění bezpečnostních systémů příliš složité.

Produktové portfolio Avast Business podle výrobce:

Business Antivirus: Kompletní antivirus, který sestává ze čtyř štítů, jež fungují v reálném čase – ze souborového, webového, e-mailového a behaviorálního štítu. Zahrnuje také nový anti-spam, celkový test (SmartScan), sandbox, funkci WiFi Inspector a detekční technologii CyberCapture.

•  Business Antivirus Pro: Zahrnuje stejné funkce jako Business Antivirus a navíc ochranu dat v Microsoft Exchange a Sharepoint serverech, Software Updater pro automatickou aktualizaci programů třetích stran a software k trvalému smazání souborů Data Shredder.

•  Business Antivirus Pro Plus: Zahrnuje stejné funkce jako Business Antivirus Pro a navíc obsahuje funkce pro ochranu dat a identity. Chrání identitu uživatelů na cestách při připojování na Wi-Fi sítě a zahrnují bezpečné úložiště a nástroj pro správu hesel k webovým stránkám.

Business Management Console: Systém řídící konzole, který doplňuje ochranu koncových uživatelů a zajišťuje, že všechna místa v systému jsou aktualizována. Systém je k dispozici i v cloudu.

Business Managed Workplace: Komplexní antivirusBusiness Antivirus Pro Plus je nyní integrovaný do centrální monitorovací a řídící platformy Managed Workplace, což zaručuje nejvyšší možnou ochranu. Nová verze také umožňuje lépe identifikovat a řešit rizika.

Business CloudCare: Komplexní antivirus Business Antivirus Pro Plus je také k dispozici jako bezpečnostní řešení CloudCare. Bezpečnostní webový portál CloudCare zjednodušuje vzdálenou správu mnohačetných sítí z centralizované platformy a poskytuje bezpečnostní služby na základě předplatného.                                                                        

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?