Hlavní navigace

Nové výkonné firemní notebooky představila Toshiba

10. 4. 2015

Sdílet

Toshiba oznámila, že její firemní notebooky Portégé Z30, Tecra Z40 a Satellite Pro R50-B jsou nyní k dostání s pátou generací procesorů Intel Core (až do varianty i7), které nabízejí vysoký výkon i při nižší spotřebě energie.

Portégé Z30 na jedno nabití dokáže pracovat až 17 hodin, doposud to bylo „jen“ 13,5 hodiny. To využijí především podnikatelé, kteří jsou často na cestách. Bez potřeby nabití tak notebook vydrží až dva pracovní dny a dokáže se tudíž přizpůsobit i velmi nepravidelnému životnímu tempu v pohybu.

Notebook Tecra Z40 je zase navržen tak, aby perfektně udržoval rovnováhu mezi mobilitou a výkonem. Výdrž baterie se u tohoto modelu zvýšila až na 15  hodin (z původních 10,5 hodiny). Satellite Pro R50-B umožní lidem pracovat v jednom kuse bez nabíjení až 8 hodin.

Portégé Z30 (displej o úhlopříčce 13,3 ”) a Tecra Z40 (14,1 ”) obsahují  mimo jiné pokročilé funkce ochrany, jako je Trusted Platform Module (TPM), možnosti dokování a technologii Intel vPro a IT oddělení je mohou monitorovat a spravovat na dálku.

Toshiba Satellite Pro R50-B ( s displejem 15,6”) navíc má mimořádnou záruku - v případě poruchy notebooku během prvního roku od pořízení dostane zákazník kromě záruční opravy také celou kupní cenu zařízení zpět.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?