Hlavní navigace

Nový router TP-Link Archer VR2100 s technologií OneMesh a xDSL

30. 4. 2020

Sdílet

Díky podpoře nejnovější technologie Super VDSL (profil 35b VDSL2) dosahuje rychlost internetu v tomto režimu 350 Mb/s, což je tříapůlnásobek maxima původního VDSL2. Novinka je ale prostřednictvím integrovaného portu DSL navíc zpětně kompatibilní se standardy VDSL2, ADSL2 +, ADSL2 a ADSL.

Univerzálnost zařízení podtrhuje jak port Ethernet WAN (pro připojení ke kabelovému modemu nebo modemu s optickým připojením), tak konektor USB 3.0, do kterého můžete zapojit 3G/4G adaptér se SIM kartou v případě, že dojde k výpadku internetového připojení na straně vašeho poskytovatele.

Díky podpoře technologie 4x4 MU-MIMO je pomocí routeru možné připojit k síti více zařízení současně, a to s až čtyřikrát rychlejším výkonem. Tato technologie zajišťuje i redukci vzájemných interferencí připojených zařízení a zároveň nízkou latenci při náročnějších on-line aktivitách, jako je hraní her přes internet nebo streamování HD videa.

Router TP-Link Archer VR2100 je kompatibilní s platformou TP-Link OneMesh, což znamená, že v kombinaci s vhodnými opakovači nebo powerline adaptéry dokáže vytvořit plynulou a nepřerušovanou meshovou síť v rámci celé domácnosti nebo provozovny.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?