Hlavní navigace

O2 startuje operátorské Vánoce

29. 10. 2015

Sdílet

"Letošní rok jsme se v oblasti mobilních služeb soustředili na pokrývání nejrychlejším internetem 4G LTE, který je nyní dostupný pro 80 % populace. V příštím roce chceme signál rozšířit na 99 %. Proto se zaměřujeme také na nabídku telefonů, které tuto technologii podporují," popisuje Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2.

"V předvánočním období nabídneme novým i existujícím  zákazníkům bonus až tři tisíce korun při koupi nového 4G LTE telefonu. Výše bonusu závisí na tom, jaký tarif zákazník využívá," dodává Fremuth.

Vánoční bonus je možné získat k jakémukoli z více než třiceti telefonů značky Samsung, Lenovo a Apple. Bonus na tarif se zákazníkům promítne v následujících 24 vyúčtováních, podmínkou není restart závazku.

Pokud si například zákazník využívající tarif Free CZ 3 GB pořídí nový Samsung Galaxy J5, získá následující dva roky slevu 125 korun. 4G LTE Telefon jej tak vyjde na 2 495 korun namísto původních 5 495 korun.

U všech telefonů je možné využít nákupu na splátky bez navýšení, nově také s nulovou akontací u kteréhokoli mobilu a možností zařízení pojistit proti poškození a krádeži.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?