Hlavní navigace

OneView usnadní správu konvergované infrastruktury

4. 10. 2013

Sdílet

Řešení je určené pro servery BladeSystem, ProLiant Generation 8 a ProLiant Generation 7, tedy pro stroje jen HP. Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní a automatizované inteligenci prý výrazně zjednodušuje běžné úkoly -- nejčastější procesy datových center, jako je zavádění nových produktů, aktualizace, migrace či řešení problémů, se tak podle HP zkrátí z hodin nebo dnů na minuty.

Například zajištění hypervizorů nad 16 servery zabere podle měření HP s tradičními nástroji v průměru dvě hodiny a 50 minut administrace, s OneView trvá stejný úkon 14 minut. Proces odebrání virtuální lokální sítě (vLAN) zase vyžaduje s OneView pouze čtyři kroky a 30 sekund správy.

OneView zahrnuje komponenty jako Ovládací panel, jenž dokáže zobrazit celé datové centrum během několika sekund. Smart Search zase administrátorům umožňuje najít klíčové informace během několika sekund. Je součástí každé úlohy a zajišťuje tak okamžitý přístup k zařízení spojenému s danou událostí či k informacím o jednotlivých pracovních úlohách.

MapView zase zkoumá vztah mezi zařízeními, připojeními a jejich stavem, čímž pomáhá administrátorům najít, vyhodnotit a velmi rychle opravit problémy. Další funkce -- šablony -- umožňují lepší spolupráci pracovních týmů a slouží k zachycení příkladů nejlepších IT postupů, které lze kdykoli v budoucnu rychle a přesně aplikovat.

Activity Feed pracovním týmům navíc poskytuje efektivní způsob komunikace a prostor, který spojuje úlohy, výstrahy hardwaru a administrační poznámky do jednoho náhledu.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?