Hlavní navigace

Philips ukázal televize pro letošní rok

19. 3. 2018

Sdílet

K hlavním novinkám letošní modelové řady má patřit rozšíření obrazového procesoru P5 Perfect Picture Engine do nižších řad. V sérii 8000 procesor P5 podpoří široký barevný gamut panelů a NanoLED technologii, což je speciální 1nanometr tlustá vrstva nanočástic, které absorbují přebytečné světelné vlny a zajišťují tak čistší barvy, především při sledování z velkých úhlů a při ne úplně ideálním okolním osvětlení.

Všechny TV s operačním systémem Android TV budou vybaveny funkcí Google Assistant, zatímco nižší řady s vlastním operačním systémem Philips Smart TV dostanou nové uživatelské prostředí nazvané Saphi.

Ani ve střední třídě nechybí technologie Ambilight, tentokrát už u všech modelů v třístranné variantě. 

K vybraným novinkám pro letošek patří:

Série Philips 8503 – 49” 55” 65”

Nejvyšší řada LCD televizorů Philips pro rok 2018 nabídne divákům NanoLED technologii, která vylepšuje pozorovací vlastnosti i z velkých úhlů. Procesor P5, který dříve patřil pouze nejvyšším OLED modelům se nyní bude starat o obrazu i v tomto modelu.

45W soundbar na spodní straně obrazovky zajišťuje zvuk středních a vysokých tónů zatímco technologie Triple Ring na zadní straně televizoru obstarává basy.

 

Série Philips 8303 - 75”

Jeden ze dvou letošních modelů Philips v 75palcové úhlopříčce. Stejně jako u vyšší série se můžete těšit na NanoLED technologii, procesor P5 a třístranný Ambilight. S rozlišením 4K a softwarovým upscalingem by to měl být podle výrobce zážitek z filmu „jako v kině“ z jakéhokoli zdroje.

 

Série Philips 8303 - 49”, 55” 65”

Menší verze modelu 75PUS8303 jsou dostupné v úhlopříčkách 49 až 65 palců. Od svého velkého bratra se liší pouze provedením stojanu, který je uprostřed.

 

Série Philips 6503 - 43” 50” 55” 65”

Výběr modelů i úhlopříček nabízí také střední kategorie Philips TV. Modely série 6503 jsou tenké televizory s minimalistickým rámečkem a rozlišením 4K. Nový operační systém Philips Saphi Smart nabídne v těchto modelech široké porfolio aplikací Philips.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?