Hlavní navigace

Pokročilé plánování a řízení výroby slibuje spolupráce firem Altec a inSophy

11. 4. 2011

Sdílet

Altec své produktové portfolio rozšířil o systém pro efektivní plánování výroby inPlan vyvinutý právě společností inSophy. Tímto krokem se Altec stává nejen distributorem tohoto systému, ale i spolutvůrcem jeho dalšího vývoje. Cílem je poskytnout zákazníkům z výrobní sféry komplexní služby v oblasti plánování a řízení výroby.

Software inPlan je podle výrobce nástrojem pro optimalizaci, plánování a řízení výroby (APS). Ve výrobních podnicích zajišťuje pružnou reakci na změny, stabilní plán a sladění mezi požadavky obchodu a možnostmi výroby. Řešení APS obecně zajišťují výrazné přínosy v různých odvětvích od automatizovaných sestavování optimálních materiálově-kapacitních plánů ve výrobě, přes efektivní plánování času a úkolů jednotlivých odborníků i celých týmů v administrativě a consultingu, až po dynamické rozvrhování lidských a technologických zdrojů v servisních organizacích.

Nasazení těchto inteligentních systémů ve firemním prostředí přináší výrazné zkrácení reakční doby na změny a zvýšení efektivity při využívání zdrojů podniku jako jsou výrobní a personální kapacity, finanční zdroje atd. Systém může být implementován jako nezávislý software nebo jako rozšiřující modul stávajícího ERP systému.

APS systém inPlan svými vlastnostmi prý vhodně doplňuje a rozšiřuje funkcionalitu standardních ERP systémů, které Altec nabízí: Altec Aplikace, QI, případně i IFS Aplikace.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?