Hlavní navigace

Pozvánka na konferenci o zdravotnictví

10. 2. 2021

Sdílet

Řečníci konference o informačních a komunikačních technologiích ve zdravotnictví se 25. února zaměří především na přínosy a rizika digitalizace a kybernetickou bezpečnost ve zdravotnictví. Dále budeme mluvit o komunikačních technologiích, o nasazování a správě nového hardware a software včetně cloudu ve zdravotnických zařízení, pojišťovnách a obecně organizacích, které nakládají s citlivými údaji pacientů.

Registrovat se na 14. ročník konference ICT ve zdravotnictvímůžete zcela zdarma. Akce proběhne online.

O čem budeme mluvit?

Nová strategie kybernetické bezpečnosti zdravotnictví

Tomáš Bezouška, architekt kybernetické bezpečnosti resortu Ministerstva zdravotnictví, představí strategii kybernetické bezpečnosti resortu pro roky 2021 – 2025 včetně definice globálních strategických cílů, zdrojů financování a dalších aspektů.

 

Zálohování jako spolehlivá ochrana před úspěšným útokem ransomwaru

Jak postavit odolné zálohovací řešení, správná zálohovací pravidla a jak postupovat při obnově jednotlivých souborů, celých NAS úložišť, či Office365, o tom bude mluvit e Boris Mittelmann z Veeam Software.

 

Budování reálně dostupné kybernetické ochrany ve zdravotnictví

CEO Novicom Jindřich Šavel představí cesty vedoucí k funkční a nákladově dostupné kybernetické ochraně ve zdravotnictví formou sdíleného bezpečnostního dohledu postaveného na principu aktivního SOCu.  

Bezpapírová a efektivní nemocnice

Proč poskytovatelé zdravotní pomoci zaostávají v digitalizaci? V příspěvku Tomáše Rohožky z Asseco Central Europe a Rastislava Karbase z PROSOFT Košice se dozvíte, jak můžete prostřednictvím nemocničního informačního systému namíchat správný mix procesů, technologií a dat tak, abyste zvýšili bezpečnost a komfort pacienta a zároveň ulehčili práci doktorům i sestrám.

 

Network Visibility - ve vaší síti můžete chránit pouze to, co vidíte

Proč je viditelnost v síti zásadním prvkem vašeho zabezpečení prozradí Dejan Laketić z Gigamon. Ukáže řešení, které umožňuje vyřešit kritické požadavky na zabezpečení a pružnou reakci na digitální inovace.

 

Digitalizace českého zdravotnictví

Kde jsou největší překážky a výzvy pro elektronizaci zdravotnictví v právní, technické, edukační a ekonomické rovině? Jak může digitalizace a efektivní sdílení dat a přístup pacientů k datům a informacím posunout zdravotní systém konečně do 21. století je téma Tomáše Doležala z Cogvio.

Aplikace Záchranka - tísňové volání s přenosem obrazu z místa události

Po celou dobu historie linky 155 je operátor odkázán na hlasový hovor s pacientem či volajícím. O tísňovém volání nové generace Aplikace Záchranka, která výrazným způsobem urychluje a zefektivňuje vyhodnocení situace na místě události ještě před příjezdem posádky ZZS, bude mluvit Filip Maleňák.

Na konferenci ICTZ, která proběhne 25. února online, se můžete zaregistrovat na stránkách TUESDAY Business Network a to zcela zdarma.

Zlatým partnerem akce je DELL Technologies, stříbrnými pak  Asseco Central Europe, Arrow ECS, Atos, F5 Networks, Gigamon, Novicom, Schneider Electric, Veeam Software a Veracomp. Mediálně konferenci podporují SecurityWorld, CFOworld, PC World, CIO Business World, ChannelWorld a Computerworld

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?