Hlavní navigace

Pozvánka na SEO workshopy v Praze a v Brně

27. 10. 2011

Sdílet

Zatímco klasická SEO (Search Engine Optimization) školení či kurzy bývají obvykle teoretická, agentura RobertNemec.com se soustředí na praxi a na konkrétní problémy.

V rámci workshopu budou účastníkům vysvětleny základní a pokročilé techniky optimalizace pro vyhledávače a budou řešeny problémy s konkrétními weby účastníků. Řešení problémů probíhá nejprve společně, následně si zájemci tyto postupy ozkouší sami a vše mají možnost konzultovat dokud vše nepochopí. Na workshopu se střídá obvykle více lektorů, kteří se věnují různým oblastem.

Workshop je koncipován jako interaktivní, což znamená, že přednášející celou dobu s účastníky diskutují, probírají problémy, kontrolují postupy a navrhují lepší řešení. Cílem je umět získané poznatky aplikovat v praxi na vlastním webu a docílit lepší optimalizace pro vyhledávače. Workshop se také liší oproti kurzům a školením menším počtem účastníků, kterých je maximálně sedm, díky čemuž je možnost se věnovat blíže konkrétním projektům. Na žádost může být workshop rozšířen i o další témata, jako PPC reklama, webdesign, SEO copywriting, marketingové nástroje, PR a další. Každý účastník také obdrží certifikát o absolvování.

Nejbližší termíny SEO workshopu jsou 15. listopadu v Brně na Jakubském náměstí 4 v zasedací místnosti agentury RobertNemec.com a 16. listopadu v Praze v prostorách Jazykového Institutu na Národní 31.

Workshopy „SEO prakticky“ se konají v prostorách vybavených bezdrátovým Wi-Fi připojením k internetu, pracuje se na vlastních noteboocích účastníků. Délka je zhruba osm hodin.

Bližší informace o workshopu a registrační formulář najdete na adrese http://www.robertnemec.com/seo-workshop-skoleni-kurz/.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?